Macheda még több gólt szerezne

Federico Macheda reméli, hogy az Aston Villa elleni góljának köszönhetõen több lehetõséget fog kapni.


A fiatal olasz csatár a második félidõben állt be csereként, és a 81. percben egy hatalmas bombagóllal segítette csapata drámai feltámadását a Villa Parkban. A United késõi pontmentése ellenére sem lehet maradéktalanul elégedett Sir Alex Ferguson, mivel ez volt csapata 7. döntetlenje az idényben.
 

Macheda 2008-ban még drámaibb körülmények között talált be az Aston Villa ellen az utolsó pillanatokban.

 

„Úgy néz ki, az Aston Villa a szerencse csapatom.” – mondta a MUTV-nek.

 

 

„A debütálásomon az elsõ gólomat ellenük szereztem, és ma újra betaláltam. Elég szép gól volt.”
 

„Imádok gólt lõni, de én voltam eddig az egyetlen csatár a szezonban, aki még nem volt eredményes. Most már én is betaláltam végre, és boldog vagyok, hogy ezzel sikerült segítenem a csapatomnak felállni 2-0-ról.”
 

„Remélem, kapok még lehetõséget a közeljövõben. Nem könnyû nekem, mert én vagyok a legfiatalabb az 5 csatár közül, és a jövõ héten már Wayne Rooney és talán Michael Owen is bevethetõ lesz. Csak remélhetem, hogy a menedzser újra berak a csapatba a jövõ héten, és hogy újra gólt tudok szerezni.”
 

Macheda boldogsága azonban nem felhõtlen, a Unitedben szerzett negyedik gólját némi csalódottság árnyékolja be, amiért a Vörös Ördögök pontokat veszítettek idegenben.
 

„A döntetlen jobb, mint a vereség, de mi a Manchester United vagyunk. Nyilvánvaló, hogy emiatt minden mérkõzést meg akarunk nyerni, szóval most csalódottak vagyunk még a döntetlen miatt is, mert gyõzni jöttünk ide, hogy tapadni tudjunk a Chelseare.”
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!