Nincs Schlupp-üzlet

A Leicester City fiatal támadója januárban próbajátékon vett részt a Unitednél, viszont a Rókák asszisztens vezetõje ragaszkodik ahhoz, hogy semmilyen üzletet nem kötött egymással a két klub.


A Leicester City asszisztens menedzsere, Craig Shakespeare elmondta, hogy nem volt semmiféle tárgyalás Jeffrey Schlupp és a Manchester United között.
 
Schlupp, aki a középpálya bal oldalán és csatárként is tud játszani, az elmúlt négy hétben együtt edzett a Vörös Ördögök U21-es csapatával, miután a jövõ lehetséges csillagaként tartják számon.
 
Ugyanakkor Shakespeare azt állítja, hogy jelenleg nem érkezett ajánlat az Old Traffordról.
 
"Nincs tudomásunk arról, hogy a két klub megegyezett volna" - mondta Shakespeare. "Ez egy folyamatban lévõ ügy, ahogy korábban is elmondtuk. Nem történt változás."
 
Schlupp mind védekezõ, mind pedig támadó szerepkörben bizonyíthatott a Unitednél töltött próbajátéka alatt, de igazából csatárként tette le névjegyét, amikor Sven-Goran Eriksson írányítása alatt mesterhármast ért el debütáló mérkõzésén a Rotterham United ellen két évvel ezelõtt.
 
Bár nem rendszeres tagja az elsõ csapatnak a King Power stadionban, hiszen Schlupp összesen 9 alkalommal lépett pályára ebben a szezonban a Rókák színeiben, de Shakespeare ragaszkodik ahhoz, hogy a játékos még mindig a klub részét képezi.
 
"Jeff ott volt kedden [amikot a Leicester City 3-0-ás gyõzelmet aratott a Blackburn Rovers felett] és láthatta a fiúkat. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk Jeffel és a Manchester Uniteddel. Nem egyszerû helyzet."
 
 
A 20 éves német születésû csatár a tervek szerint ismét a United U21-es csapatánál marad, azonban a Leicester bármikor visszahívhatja, ha szükséges.
 
"Még egy mérkõzésen pályára lép náluk, utána meglátjuk, mi lesz" - folytatta Shakespeare.
 
"Nyitott kérdés még a dolog, de nem járja, hogy hat hónapig próbajátékon tartják, de nem döntik el, kell-e nekik. Eközben természetesen, ha úgy érezzük, szükségünk van rá, akkor visszahívjuk. Nem idegeskedünk a dolgon."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!