Exkluzív: Kreatív ajándékok Vörös Ördögöknek

A CreativeGifts és a ManUtdFanatics.hu közös együttmûködésének köszönhetõen oldalunk olvasói exkluzív ajánlat keretében kedvezményesen vásárolhatnak szeretett klubunkkal kapcsolatos designos posztereket és fémtáblákat.


Az alábbiakban a feltörekvõ CreativeGifts vezetõjének közleményét olvashatjátok közös együttmûködésünkrõl, és az exkluzív kedvezményes ajánlat részleteirõl.

 

"Manchester United szurkolóként nagy örömmel fogadtam megkereséseteket, melynek köszönhetõen partneri kapcsolatba léphettünk veletek. 

 

Webshopom fõ termékeit  különbözõ témájú poszterek, fémtáblák, keretezett képek alkotják, és ami egy MU szurkoló számára örömteli lehet, hogy számtalan szurkolói relikvia is megtalálható, kifejezetten a Vörös Ördögök szurkolóinak célozva. (http://creativegifts.hu/manchester_united)

 

Együttmûködésünknek köszönhetõen a ManUtdFanatics.hu Olvasói 15% kedvezménnyel vásárolhatnak az oldalon található Manchester United termékek közül.
 
Ehhez mindössze az MUFANATICS kuponkódot kell aktiválni a vásárlási folyamat során.
 
Termékpalettánk folyamatosan bõvül, rendszeres idõközönként jelentõs akciókkal jelentkezünk, ezért érdemes Facebook oldalunkat LIKE-olni és követni:
 
Remélem együttmûködésünk  hosszútávú és sikeres lesz és természetesen Hajrá Manchester United!
 
Széll Gábor
"


CreativeGifts

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!