Phelan: Együtt erõre kapunk

A Manchester United játékosai erõre kapnak majd az angol labdarúgásban azok után, hogy kiestek az európai kupaporondról.


Mike Phelan, Sir Alex Ferguson jobbkeze az MUTV-nek elmondta, a Vörös Ördögök folytatják harcukat a maradék két trófeáért - a huszadik bajnoki címért és a 12. FA-kupa sikerért (mindkettõ rekord) - és a játékosok valamint az edzõi stáb tagjai gyorsan kivágják magukat a vereség utáni szomorúságból.

"Nagyon rideg volt a hangulat az öltözõben" - mondta Phelan. "A játékosok nagyon letörtek, mert úgy érezték, végrehajtották a taktikát, megmutatták képességeiket, gólt szereztek és kontroll alatt tartották a találkozót."

"Nem kellene csüggednünk, mert keményen dolgoztunk és amit kértünk, megvalósítottunk, de ez a vereség nem mi miattunk történt."

"De még ott vagyunk az FA-kupában [vasárnap a Chelsea ellen játszik a csapat] és kiváló helyzetben vagyunk a bajnokságban. Úgyhogy át fogunk jutni ezen, fel fogunk állni!"

 


Az ellentmondásos 2-1-es vereség november 17 óta az elsõ olyan meccs, amikor a Vörös Ördögöket legyõzte egy csapat - november közepén még a Norwich tudott nyerni. A Bajnokok Ligájában idén ez a harmadik veresége volt a csapatnak azok után, hogy a Galatasaraytól és a CFR Clujtól is kikapott a manchesteri gárda a csoportkörben, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az a két találkozó már csak formalitás volt, hiszen Sir Alex csapata már a legjobb 16 közé jutott korábban.

A Norwich elleni találkozót követõen a United öt bajnoki mérkõzést nyert zsinórban és Phelan elmondta: "Ezt teszi a Manchester United - elveszítünk egy meccset és aztán visszajövünk a vereségbõl."

"Elõtte is voltak csalódásaink, de holnap átjutunk ezen. A játékosok és a stáb össze fog gyûlni és mint Manchester United, egészen május végéig megfelelõ úton fogunk haladni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!