Scholes saját magán is meglepõdött

Paul Scholes elárulta, tavaly Karácsonykor úgy gondolta, a szezon végén vissza fog vonulni.


A 2010/2011-es szezon a Premier Leagueben eddig Paul Scholesról szól, legalábbis ami a Manchester Unitedet illeti, ugyanis a már veterán korban lévõ középpályás csapata motorjaként két gyõzelemre vezette a Vörös Ördögöket elõbb a Newcastle, majd a West Ham ellen, a két mérkõzés közötti Fulham elleni döntetlen alkalmával pedig gólt szerzett, amely századik találata volt a klub színeiben.

 

Ehhez képest már csak hab a tortán, hogy a novemberben 36. életévét betöltõ saját nevelésû játékos a manchesteri gyõzelemmel végzõdõ Communtyi Shileden is csapata legjobbja volt, pedig közel egy évvel ezelõtt még biztos volt benne, hogy ez év júniusában szögre akasztja stoplisait.

 

 

 

 

"Az elõzõ szezonban Karácsonykor jutottam el arra a pontra, amikor már el tudtam képzelni, hogy többet már nem lépek pályára" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Nem játszottam túl jól. Az elõzõt megelõzõ idényben sérülésekkel is bajlódtam, amelyek okán három hónapig harcképtelen voltam és a 2008 vége óta egészen tavaly Karácsonyig nem találtam meg régi önmagam, nem mentek jól a dolgaim."

 

"Sajnos nem játszhattam annyit, amennyit szerettem volna, de tudtam, ahhoz hogy bekerüljek a csapatba, ahhoz jól is kell játszanom."

 

"Magasra tettem a lécet magamnak. Szerettem volna azt érezni, hogy segítségére tudok lenni a csapatnak. Ha nem tudom ezt bebizonyítani magamnak, akkor mit keresnék a csapatban?"

 

Scholes természetesen elfogadja, hogy nem fog a csapat minden mérkõzésén pályára lépni ebben a szezonban, de továbbra is eltökélt, hogy régi jó játszótársaival, Ryan Giggsszel és Gary Neville-el minél többször együtt játszhasson.

 

"A menedzser Ryant, Garyt és engem hasonló módon kezelt az elmúlt szezonokban és biztos vagyok benne, hogy ebben idén sem lesz különbség" - tette hozzá.

 

"Ha elég jól megy majd a játék, akár 25-30 mérkõzésen is játszhatok."

 

"Szeretnék mindig a pályán lenni, de az én koromban már nem lehet."

 

Bár saját bevallása szerint tavaly nem csak a sajtó vonultatta volna vissza, mostani teljesítményével egy jó idõre patvonalon túlra terelgette az ezekrõl szóló pletykákat, és elmondása szerint addig fogja folytatni a játékot, amíg bírja fizikailag, de ha eljön az idõ, akkor sem fog elszakadni a sportágtól.

 

"Szeretnék a futball világában maradni."

 

"Elkezdtem az edzõi képzést az elõzõ szezon végén. Remélhetõleg az elsõ akadályt sikerrel veszem."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!