A gyilkos ösztön kell a csapattól

Sir Alex Ferguson elmondta, azt akarja, hogy a szezon hátralévõ részére csapata ismét felfedezze a gyilkos ösztönt.


A menedzsernek nagyon fájt, hogy legutóbb gólkülönbséggel veszítette el csapatával a bajnokságot és megfogadta, ilyen soha többé nem történhet meg. Bár jelenleg a legközelebbi rivális - Manchester City - is 12 pontra van a Unitedtõl, ráadásul tízzel rosszabb is a gólaránya, mint a Vörös Ördögöknek, továbbra is könyörtelenül kell megközelíteni a meccseket.

Még a Norwich elleni mérkõzés elõtti Inside United-cikkben írt errõl a menedzser és úgy tûnt, a csapathoz eljutott az üzenet, hiszen 4-0-ra legyõzte a Kanárikat akkor a manchesteri csapat.

Amikor arról kérdezték a menedzsert, magasabb fokozatba kell-e kapcsolnia a csapatnak annak ellenére is, hogy a tabella élén áll, Ferguson így felelt: "Lehet, hogy igazad van. Amiben szerintem még javulni tudunk az az, hogy nem tûnünk úgy, aki kivégzi a csapatokat."

 


"Két alkalommal legyõztük 4-0-ra a Wigant, de csak ezek azok a mérkõzések, amelyeken ilyen arányban nyertünk [még a Norwich elleni meccs elõtt]. Normális szezonban én még várnék néhány hasonló arányú gyõzelmet. Tavaly 5-0-ra legyõztük a Wolvest, a Wigant, a Boltont, a Fulhamet és persze 8-2-re átgázoltunk az Arsenalon."

"Ebben a szezonban azonban nem látjuk ezeket az eredményeket. De reméljük, hogy még több jön majd és felfedezzük azt a gyilkos ösztönt, ami a múltban is benne volt a csapatunkban."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!