80 milliót kérnek Bale játékjogáért

David Gill a hírek szerint megkörnyékezte Daniel Levy-t, a Tottenham elnökét, hogy a Vörös Ördögök ajánlatot tegyenek a 23 esztendõs Gareth Bale-ért, akiért 80 millió eurót kér a londoni gárda.


A goal.com írt arról, miszerint a Manchester United megkörnyékezte a Spurs-t a walesi támadó leigazolása miatt, azonban megdöbbenve hallhatta a Premier League listavezetõje, milyen hatalmas összeget kér Bale játékjogáért jelenlegi csapata.

A két klub vezetõje, David Gill és Daniel Levy a 23 éves játékos átigazolása ügyében tárgyalt, azonban a londoniak közel világrekordnak számító vételárat kérnek cserébe. Sõt, elsõsorban azt szeretnék, hogy Bale ne távozzon a klubtól, hanem írja alá új, öt évre szóló szerzõdését. A walesi meggyõzésére a klub még az eddigi bérstruktúráját is képes lenne feláldozni, hiszen 175 ezer eurós heti fizetést kínálnak a kiváló formában játszó sztárjuknak.

Állítólag Bale korábban barátainak elmondta, amennyiben a Spurs idén kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába, úgy kész maradni a klubnál és elutasítani minden nyári vevõt.

 


A Uniteden kívül a Manchester City, a Real Madrid és a Bayern München is érdeklõdik az idei szezonban eddig 21 gólt termelõ támadóért. 

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!