Smalling célja a bajnoki cím

Chris Smalling szerint a Manchester United továbbra is kiváló esélyekkel rendelkezik ahhoz, hogy idén ismét bajnok legyen a Premier Leagueben.


A Vörös Ördögöket az elõzõ szezonban megfosztották trónjuktól a Chelsea játékosai, és a londoni Kékek az idén a korábbinál is erõsebbnek tûnnek, amely eredményeként vezetik is a pontvadászatot két ponttal.

 

Három ponttal van lemaradva a Manchester United jelen pillanatban az éllovastól, azt követõen, hogy a hétvégén csak 2-2-es döntetlent értek el az Aston Villa otthonában, amely sorozatban a második döntetlenjük volt a bajnokságban.

 

Smalling elárulta, nagyon csalódott volt az egész csapat, hogy nem tudtak gyõzni a Villa ellen, annak ellenére, hogy a United két gólos hátrányból egyenlített Federico Macheda és Nemanja Vidic góljainak köszönhetõen.

 

Ezzel az eredménnyel a 18-szoros bajnokcsapat még továbbra sem talált legyõzõre egy sorozatban se ebben a szezonban, amit Smalling reményei szerint a lehetõ legtovább tudnak még nyújtani.

 

 

"Veretlenek maradtunk, és azt hiszem ez a legfõbb pozitívum ebbõl a mérkõzésbõl. Azonban összességében csalódottak vagyunk az eredményt illetõen" - mondta a hórihorgas bekk a Sky Sports News-nak.

 

"Ettõl függetlenül úgy vélem, továbbra is jó eséllyel pályázunk az aranyéremre."

 

A nyáron a Fulham csapatától érkezõ védõ biztos benne, hogy a szezon elõrehaladtával a United fejlõdni tud az eredmények tekintetében, és ha a sok sérült visszatér a csapatba, akkor lesz félnivalója az ellenfeleknek.

 

"Egyértelmû, hogy a sérülések nem segítenek minket, azonban ha visszatérhetnek, akkor képesek leszünk a csapattól megszokott teljesítményre" - tette hozzá.

 

"Az, hogy még mindig veretlenek vagyunk, olyan dolog, amelyre építhetünk a jövõben."

 

"Sokan arra számítnak, hogy ott leszünk a végjátékban az esélyesek között. Az utóbbi években nem egyszer sikerült a csapatnak bajnoknak lennie, és nincs kétségünk nekünk se affelõl, hogy idén is esélyesek vagyunk. Remélhetõleg a szezon végén visszahódítjuk azt, ami nekünk jár, és bajnokok leszünk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!