Anderson távozik a nyáron?

A Daily Mail híre szerint Anderson a nyáron elhagyhatja a Vörös Ördögöket.


A brazil középpályásnak problémái akadtak formájával és erõnlétével, emiatt sokat visszaesett a manchesteri hierarchiában.

Ráadásul az, hogy keveset szerepel a United elsõ csapatában, hatással volt válogatott szerepeltetésére is, hiszen kimaradt az olaszok és az oroszok elleni barátságos mérkõzésre készülõ nemzeti csapatból.

Ez pedig azt jelentheti, ha rendszeres helyet szeretne a válogatottban, olyan klubot kell keresnie, ahol sokkal többet tud játszani.

 


Nani - aki ugyanakkor érkezett az Old Traffordra, mint Anderson - szintén a távozók között lehet. Errõl a Daily Mirror számolt be, miután a portugál szélsõ még mindig nem hosszabbított a klubbal és mivel jelenlegi kontraktusa 2014-ben lejár, Sir Alex Ferguson arra kényszerülhet, hogy a nyáron eladja a hivalkodó portugált, ha nem akarja, hogy a szerzõdése miatt lázadozó szélsõ végül ingyen távozzon Manchesterbõl.

Bármi is történik, úgy tûnik mozgalmas nyár elé néznek az Old Traffordon, hiszen mellettük még Anders Lindegaard jövõje is kérdéses.

 


FootballFanCast

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!