Garay érkezik?

Portugál jelentések szerint a Manchester United megállapodott a Benfica csapatával abban, hogy az angol klub 20 millió euró ellenében a nyáron leigazolja az argentin Ezequiel Garayt.


Miután a Vörös Ördögök rendszeresen megfigyelõket küldtek a portugál klub mérkõzéseire, a pletyka már egy ideje kering a médiában. A Record - Portugália egyik vezetõ sport lapja - állítása szerint a Manchester United azon volt, hogy minél gyorsabban lezárja az ügyet, mivel a Barcelona is felbukkant a kérõk között. A katalán klub ugyanis szeretne erõsíteni a védelmén és a héten a Mundo Deportivoban megjelent névsorban Garay neve is szerepelt, mint esetleges kiszemelt.

Ez volt az, ami lökést adott a Unitednek és a Record szerint a két klub már megegyezett az árban is, mely 20 millió euró lesz. Kicsit magasnak tûnik az ár, de a Benficának az összeg felét át kell adnia a Real Madridnak, miután a játékos szerzõdésében egy záradék errõl tanúskodik.

 


A Record címlapján "Ferguson megnyerte Garay-t" címmel megjelenõ hír összecsenghet az O Jogo kevesebb, mint két héttel ezelõtti hírével, mely arról szólt, hogy a Premier League éllovasa szeretné megszerezni Garayt és az üzletre az elkövetkezendõ hetekben pontot is tenne, hogy esélyt se adjanak arra, hogy a nyár folyamán feljebb emelkedjen a játékos ára.

 


Sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!