Kölcsönlesen: Welbeck tündöklése

Rengeteg rövid távú kölcsönszerzõdés véget ért már, azonban még további nyolc Manchester United játékos játszik a különbözõ osztályokban kölcsönben.


Danny Welbeck vezéregyéniség volt a Stamford Bridgen, ahol a Sunderlanddel március óta elõször gyõzték le hazai pályán a Chelsea-t. A Fekete Macskák 3-0-ra nyertek és az ifjú támadó folyamatos veszélyt jelentetett a hazaiak védelmére, ahonnan hiányzott John Terry és Alex is. Nedum Onuoha és Asamoah Gyan góljaival már 2-0-ra vezetett Steve Bruce legénysége, majd Ashley Cole pocsék hazaadását Welbeck fülelte le, aki így góllal koronázta meg remek teljesítményét.

 

 

Másnak is összejött a gólszerzés, ugyanis James Chester elsõ felnõtt gólját szerezte a Carlisle Unitedben, miután a cumbriai együttes nagy csatában 3-2-re legyõzte a Southamptont a harmadosztályban. A 21 éves játékos balbekket játszott és a Carlisle harmadik, gyõztes gólját szerezte az 59. percben, fejjel. Corry Evans szintén a Carlislenál tartózkodik kölcsönben, ám térdsérülés miatt kihagyta a mérkõzést.

 

Tom Cleverley egymást követõ harmadik mérkõzésén volt kezdõ a Wiganben, és egy harcos 1-0-s gyõzelemnek lehetett részese hazai pályán a West Bromwich Albion ellen. Az angol U-21-es válogatott játékos a középpálya jobb oldalán játszott, bár folyamatosan oldalt váltott Charles N'Zogbiával. Utóbbi gólpassza kellett Victor Moses gyõztes találatához is.

 

Matty James nem tudta megakadályozni a Preston 2-0-s vereségét a Championshipben szintén gyengélkedõ Hull City ellen. Az ifjú Vörös Ördögöt a 63. percben váltotta Keith Tracy, miután nagyon sokat dolgozott Darren Ferguson három személyes középpályáján. A vereséggel a North End maradt a 23. helyen és már öt mérkõzés óta nyeretlenek. Joshua King sérülés miatt hiányzott.

 

Nicky Ajose 68. percen keresztül volt részese a Bury meglepetés vereségének, amelyet a Stockport Countytól szenvedtek el a Gigg Lanen. A gyõzelmet Wes Anderson 14. percben szerzett góljával szerezte meg a County, azonban Ajose közel állt az egyenlítéshez, amikor egy remek átlövését, csak bravúrosan tudta hárítani az ellenfél kapusa, Matt Glennon.

 

Mame Biram Diouf a cserepadról nézte végig, ahogy a Blackburn Rovers 4-2 arányban kikap a Tottenham Hotspurtõl.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!