Adam Johnson kész a váltásra

A Manchester City szélsõje, Adam Johnson elismerte, hogy készen áll elhagyni klubját. A játékos iránt több rivális is érdeklõdik, úgy mint a Manchester United, az Arsenal, a Chelsea és a Liverpool.


Johnson nagyszerû szezonkezdete ellenére is kegyvesztett lett Roberto Mancininél, mert az olasz mester úgy gondolja, Johnson csereként hatékonyabb, továbbá kritizálta az angol játékost, hogy elveszítette szezon eleji jó formáját.

 

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson köztudottan nagy csodálója a szélsõnek, de a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool is figyelemmel követi Johnson sorsát a Citynél. Nem tudni azonban, hogy a klub vezetõi beleegyeznének-e abba, hogy a 23 éves játékos valamelyik riválisához kerüljön, így a Real Madridot és a Barcelonát is számon tartják a lehetséges külföldi kérõk között.

 

 

„Minden focistának el kell gondolkoznia a váltáson, ha úgy érzi, itt az idõ. Tudom, nekem még korai, de biztosan meg fogom fontolni.” – mondta Johnson.

 

„Csalódott vagyok, hogy nem játszhatok a mérkõzéseken az elsõ pillanattól kezdve.”

 

„Én erre vágyom, majd meghalok, hogy játszhassak az egész meccsen, és ne csak

csereként álljak be.”

 

„Azonban a menedzser hozza a döntéseket, de nagyon csalódott vagyok, hogy kihagy.”

 

„A mi játékos állományunkkal rotációs rendszerben kéne játszani. Tele vagyok önbizalommal, és játszani szeretnék.”

 

„Most edzenem kell és túltennem magam ezen, mert semmi sem fog változni. Fel kell dolgoznom az agyamban ezt, hogy a csapatban legjobb formám tudjam nyújtani, mert szeretnék a válogatottban is játéklehetõséget kapni.”

 

Sport.co.uk

 


Sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!