A United harcban Thiago Alcantaráért

A Manchester United ismét érdeklõdést mutat Thiago Alcantara iránt, kinek édesapja elmondta, fia kész elhagyni a Camp Nout.


A Vörös Ördögök az elmúlt három év során szerették volna megszerezni a 21 éves fiatalt és 18 hónappal ezelõtt tettek is egy 15 millió fontos ajánlatot érte, melyet elutasított a Barcelona.

Thiago eltökélten próbálta beverekedni magát az elsõ csapatba, de mostanra már úgy érzi, ideje továbbállnia.

"A fiam más csapatnál sokkal többet játszana" - mondta a játékos édesapja, Mazinho. "Sokat tanul nagyszerû játékosok mellett, de nagyon ambiciózus és játszania kell."

"Senki nem tudja, mi történik majd a jövõben. A labdarúgás sokat változik és bármi megtörténhet. Ha Thiago ki akar menni a 2014-es világbajnokságra, sokkal többet kell játszania."

"Megvan benne az a kvalitás, hogy sikeres legyen a Barcában. De egy más klubnál sokkal többet játszana. A világ bármelyik más klubjába képes lenne beverekedni magát."

 


"Nem tudom, hogy a Barca nyáron vásárol-e játékosokat. Rengeteg játékosuk van, akik képesek a középpályán játszani. Sõt, Rafinha [Thiago testvére] a következõ szezontól az elsõ keret tagja lesz."

Alcantara öt évesen került Spanyolországba és kilenc évvel késõbb igazolta le õt a Barcelona. Miután 2009-ben bemutatkozhatott a felnõtt csapatban a Mallorca ellen, a következõ évében megszerezte elsõ gólját is. Két évvel ezelõtt hosszabbította meg szerzõdését, mely egy 25 millió fontos kivásárlási záradékot tartalmaz.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!