Nõtt a United forgalma

A Manchester United megerõsítette, hogy forgalmuk tovább növekedett, miután a mai napon már bejelentésre került, hogy a hónap végéig a klubot terhelõ adósságból 220 millió fontot kifizet a Glazer család.


A Sky Sports News értesülései szerint a Glazer család saját pénzét, nem a klubét, felhasználva fogja kifizetni azt a hiteltartozást, amely kamata mostanra már 16%-osra nõtt.

 

Emellett, további bizakodásra okod adó üzleti hír a Manchester Uniteddel kapcsolatban, hogy forgalmuk folyamatosan nõ, 57.7 millió fontról 63.3 millió fontra emelkedett meg az elõzõ év ugyanezen három hónapjához képest, amelybõl különösen kiemelendõ a kereskedelmi szektor bõvülése.

 

Továbbá csökkent az adósság is, jóllehet még így is tetemes, azonban 514.7 millió fontról 509.4 millió fontra apadt 2010. szeptember 30-ra.

 

 

Ennek ellenére a United összeadósságát több mint 700 millió fontra becsülik, ezért a Manchester United Supporters Trust (MUST) arra kötelezte a Glazer családot, hogy álljanak elõ valós terveikkel a klub kapcsán.

 

Az amerikai üzletember és családja rendkívüli népszerûtlenségnek "örvend" a Vörös Ördögök szurkolói között, a MUST ezért akarja világossá tenni szándékaikat mindenki elõtt.

 

"Most jött el az ideje, hogy a Glazer család végleg tisztázza a helyzetet, és mondják el, hogy mi történik a Manchester Unitednél, és mik a terveik" - mondta Duncan Drasdo a MUST ügyvezetõ-igazgatója.

 

"Mi rejtegetnivalójuk van? Nincs több titkolózás. Nincs több idõhúzás. Csak egyszerûen mondják el az igazságot a szurkolóknak." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!