Valencia: Aggódunk kicsit

Antonio Valencia elismerte, a Manchester Unitednél aggódnak kicsit, hogy a Manchester City a tavalyi után ismét beelõzheti a Vörös Ördögöket a szezon végén.


A szélsõ elmondása szerint a városi riválistól elszenvedett vereség után a játékosok gondolataiban megfordult az, ami a tavalyi szezon végén történt velük, ezért amilyen gyorsan csak lehet, szretnék lezárni a bajnoki cím sorsát.

"Egy kicsit aggódunk, mert már történt ilyesmi. Tavaly hét meccs alatt elvesztettünk nyolc pontos elõnyt és azzal a bajnokságot, idén ugyanennyi találkozónk van hátra és 12 ponttal vezetünk, nem akarjuk, hogy újra megtörténjen."

"A következõ két mérkõzéssel amilyen gyorsan csak lehet, végezni akarunk, ismét a helyes útra lépve és gyõzelemmel lezárva."

Az ecuadorit arról is kérdezték, miért csak 10 percet játszott a városi derbi során, amire úgy reagált, ez a menedzser döntése volt, bár kicsit feldúlta õt ez a döntés.

"Ezek a menedzser döntései - bár kissé zaklatott lettem miattuk. Egy ilyen nagy meccsen ha nem számítanak kezdõként rád, az felzaklatja az embert."

"Tíz perc nagyon kevés egy ilyen szoros és nehét mérkõzésen. A legfontosabb az, hogy pályára lépj és játsz, de igen, nyugtalanul várod a következõ meccset és szeretnék 90 percet játszani."

 


Valencia felfedte, Sir Alex Ferguson minden egyes játékossal személyesen beszélt elmagyarázva, miért maradt ki, de a játékos errõl nem kívánt beszélni.

"Ez az, amit nem mondhatok el. Ennek az irodán belül kell maradnia" - mondta Valencia a Sonorama rádióállomásnak.

 


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!