U18: United 3-0 Southampton

Sam Byrne kétszer is betalált ma délelõtt a Southampton kapujába, a United végül 3-0-ra nyert.


Byrne remeklése után már a 19. percben vezetést szereztek a hazaiak, de akkor még nem Sam, hanem Andreas Pereira volt a gólszerzõ, ám a második játékrészben Byrne kétszer betalált, amivel beállította a végeredményt.

A találkozó elõtt a Southampton három ponttal elõzte a harmadik helyen álló Vörös Ördögöket és az elõzõ hónapban 4-2-re nyertek a kikötõvárosiak Paul McGuinness csapata ellen. De a lármás Trafford Training Centre pályán az erõs United elsöpörte a Sotont.

Byrne volt a meccs csillaga, a 19. percben remek csel után lõtt kapura, amit a kapus bár hárítani tudott, de a kipattanóra érkezett Pereira, aki nem hibázott és máris vezetéshez juttatta a manchesterieket.

A vendégek a második játékrészt sokkal fenyegetõbben kezdték, de a hazai kontrák gondokat okoztak a számukra és a 64. percben Jack Barmby ívelését Bryne fejelte fantasztikusan a rövidbe.

A dublini nagyszerû teljesítményt nyûjtott és 12 perccel a találkozó rendes játékidejének vége elõtt megszerezte második gólját is, ballal elképesztõ gólt lõtt a felsõ sarokba.

Ez a gyõzelem azt jelenti, a Vörös Ördögök jobb gólkülönbségének köszönhetõen beelõzték a Southamptont.

U18 Premier League
Manchester United 3-0 Southampton
Trafford Training Centre

United: Gollini - Love, Evans(Ioannou 46.), McNair, Grimshaw - Pearson, Weir(Daehli 25.), Rudge, Byrne - Pereira, Barmby(Wilson 65.)

Gólszerzõ: Pereira 19', Byrne 64', 78'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!