Nani megy, Cabaye jön?

A Mirror értesülései szerint a Manchester United szeretné leigazolni Yohan Cabaye-t, míg a PSG bejelentkezett Naniért.


A Vörös Ördögök azt tervezik, hogy egy 20 millió fontos ajánlattal nyáron lecsapnak a Newcastle sztárjára, Yohan Cabaye-ra. Az Old Traffordon Paul Scholes utódját keresik és mérlegelik azt, hogy a 27 éves középpályást leigazolják.

Martin Ferguson - Sir Alex testvére - csütörtökön a St. James' Parkban nézte végig a Szarkák Benfica elleni Európa-liga összecsapását, ám nem csak Cabaye miatt tette mindezt.

 


Ugyanis a portugál csapat két játékosát, a védõ Ezequiel Garay-t és a középpályás Nicolas Gaitant is szemügyre vette.

Eközben Naniért a Paris Saint Germain jelentkezett be, akik szívesen leigazolnák a portugál szélsõt, de 10 millió fontnál többet nem fizetnének érte, ellenben jelenlegi 65 ezer fontos heti bérét felemelnék 100 ezerre.

Sir Alex Ferguson sürgette játékosát, hogy írjon alá új szerzõdést, hiszen jelenlegi kontraktusa jövõre lejár, de a játékos úgy érzi, jobb alkura érdemes.

A szélsõ leginkább Spanyolországba igazolna, de kész meghallgatni a párizsi ajánlatot is, miután tavaly nyáron nem jött össze az üzlet, mely során 20 millió font ellenében a Zenithez került volna.

Nani a vezetõség felé azt közölte, õ kész megvárni azt is, hogy szerzõdése lejárjon és csak azt követõen hagyná el a manchesteri klubot, azonban ez a forgatókönyv rémálom lenne a Vörös Ördögök számára, akik pénzt szeretnének látni a játékos eladásából, hogy valamennyi megtérüljön a hat évvel ezelõtti, majd 20 millió fontos vételárból.

 


Ferguson arra törekszik, hogy helyet biztosítson a nyáron érkezõ Wilfried Zahának. Mivel a United jelenleg három szélsõvel bír, a Nani, Ashley Young, Antonio Valencia hármasból úgy tûnik, a legvalószínûbb távozó a portugál lehet. 

 


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!