U18: United 0-3 Everton

Szerda délután, nehéz körülmények között lejátszott találkozón a Manchester United hazai pályán 3-0-ra kikapott az Evertontól.


A szeles idõjárás mindkét csapat dolgát megnehezítette, de a vendégek jobban megbirkóztak vele és végül három beadást követõen három gólt szereztek.

A vereség azt jelentette, hogy a Vörös Ördögök az Elit csoport harmadik helyén maradtak, õket a Southampton elõzi meg jobb gólkülönbségének köszönhetõen, valamint a Fulham áll az élen 4 pont elõnnyel úgy, hogy egy mérkõzéssel kevesebbet játszott.

A United fiataljai jól kezdtek, de a támadó harmadban nem igazán jöttek össze az éles passzok. Andreas Pereira remeklése után Jack Rudge lõtt kapufát, majd a 24. percben megszerezték a vezetést a vendégek, miután egy, a szögletzászlóhoz közel elvégzett szabadrúgást George Waring a kapuba fejelt. Ben Pearson a keresztléc alól tisztázott még, de a játékvezetõ úgy ítélte meg, a labda áthaladt a gólvonalon.

A fordulás után öt perc sem telt, máris megduplázta elõnyét az Everton. A szél által segített beadást értékesített Ryan Ledson.

Egy óra játék után a Jack Barmby helyett érkezõ James Wilson extra szikrát jelentett a Vörös Ördögök számára, de semmit nem ért a labdabirtoklásban szerzett dominancia, hiszen a hazaiak képtelenek voltak túljutni a liverpooliak védelmén.

Ehelyett az Everton szerzett újabb gólt, amikor egy beívelt követõen Callum Dyson maradt üresen és talált a hálóba.


U18 Premier League
Manchester United 0-3 Everton
Trafford Training Centre

United: J.Pereira - Love, Evans, McNair, Grimshaw - Pearson, Barmby(Wilson 60.), Rudge, Byrne - A.Pereira, Daehli

Gólszerzõ: Waring 24', Ledson 50', Dyson 90'


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!