U18: Fulham 0-0 United

A Manchester United U18-as csapata megérdemelt egy pontot gyûjtött a listavezetõ otthonában, azonban a gólnélküli döntetlen azt jeleni, csekély esélye van a csapatnak elérni az elõdöntõt érõ helyet.


Az Everton ugyanis három mérkõzéssel kevesebbet játszott, mint Paul McGuinness gárdája és elég nekik négy pontot begyûjteniük, hogy beelõzzék a Vörös Ördögöket.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban és már az elsõ percben helyzetbe kerültek, de Muamer Tankovic a kapu fölé lõtt. A jó kezdés majdnem meghozta gyümölcsét, ám Solomon Sambou a 21. percben végül csak a kapufát találta telibe, majd a kipattanó után Tankovic próbálkozását védte csodálatosan Jonny Sutherland.

A Vörös Ördögök fokozatosan javultak fel és Jack Rudge lövését követõen Marek Rodak kapusnak kellett hárítania, a labdát azonban az érkezõ Jack Barmby elé paskolta, aki hálóba lõtte a játékszert, de szomorúan kellett elfogadnia, hogy les miatt érvénytelenítették a találatot. Rodak aztán Donald Love helyzeténél mentett, ám végül a fölényben lévõ United nem tudott betalálni a szünetig.

Fordulás után a vendégek tovább nyomtak, de sem Rudge, sem Mats Daehli nem tudta kihasználni helyzetét, míg Sutherlandnek óvatosnak kellett lennie, hogy Patrick Roberts ne szerezzen vezetést a Fulham számára. Az egyre veszélyesebb Tankovic elõtt adódott pár helyzet, ám a legnagyobb lehetõséget a vendégek puskázták el James Wilson révén.

Cauley Woodrow elcsenhette volna csapatának a pontokat, amikor Sunderland tisztázását lõtte vissza, de a labda nem talált kaput, majd egy megpattanó lövése súrolta a kapufát. A döntetlen jó eredmény, de a United sorsa már az Everton kezében van.


U18 Premier League
Fulham 0-0 Manchester United
Motspur Park, London

United kezdõje: Sutherland - Love, McNair, Grimshaw, Ioannou - Rudge, Pearson, Weir, A.Pereira, Daehli - Barmby
Pad: Evans, O'Hara, Wilson, Byrne, Rowley 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!