Rio tagadja a sérülésérõl szóló híreket

Rio Ferdinand kijelentette, mindössze elõvigyázatossági okokból cserélték le a Franciaország elleni barátságos mérkõzésen.


A Manchester United középhátvédje, aki egyébként a válogatott csapatkapitányi posztját is ellátja, mindössze 45 percig volt a pályán a franciák elleni barátságos mérkõzésen, a második félidõre már nem tért vissza a Wembley stadion gyepére.

 

A Háromorosználosok addigra már 1-0-s hátrányban voltak Benzema góljának köszönhetõen, de Ferdinand már nem tudott hozzátenni semmit ahhoz, hogy végül a gallok 2-1-es gyõzelmet arassanak.

 

 

Hiányzása a második félidõben rögtön felvetette a kérdés a United szurkolók körében, hogy esetleg megsérült, pedig a hórihorgas bekkre nagy szükség lenne a védelem tengelyében a szombati Wigan elleni bajnokin.

 

Maga az érintett amint lehetõsége akadt, azonnal tagadta a híreszteléseket, és elárulta, hogy csak egy esetleges sérüléstõl való félelem miatt játszott csak egy félidõt a válogatottban.

 

"Elõvigyázatossági oka volt a lecserélésemnek" - kezdte Ferdinand.

 

"Sokan, így köztük én is elég sok mérkõzést játszottunk az utóbbi idõben, úgyhogy egy esetleges sérülést elkerülendõ nem mentem vissza a második félidõre." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!