Asprilla: Falcaónak a Unitedhez kell mennie

A kolumbiai legenda, Faustino Asprilla azt mondta Radamel Falcaónak, csatlakozzon a Manchester Unitedhez.


Az Atletico Madrid 27 éves csatára számos klub érdeklõdését felkeltette, a Chelsea és a Manchester City is érdeklõdést mutatott iránta, ám a Newcastle korábbi csatára, Asprilla szerint a 46 millió fontra taksált támadónak a Manchester Unitedhez kell igazolnia, ha azt akarja, hogy rendszeresen trófeákért küzdjön.

"Beszélgettünk és a véleményemrõl kérdezett, hova kellene igazolnia" - mondta a legenda. "Tudja, hogy a világ minden nagy klubja akarja õt. Õ nem egy olyan játékos, akit a pénz motivál - õ oda akar menni, ahol a családja boldog, õ pedig sikeres."

"Az olyan csapatoknak, mint a Real Madrid, PSG, Manchester City vannak jó idõszakaik, amik után rosszak jönnek - ezért azt mondtam neki, a Manchester Unitedet kell választania. Minden szezonban trófeákért harcolnak és mivel sikeres akar lenni, ezért mondtam, hogy a Unitedhez kell igazolnia."

 


"A szezononkénti edzõváltás is olyan, ami nem elõnyös. A United egy olyan klub, ahol minden jól mûködik. Radamel egy családcentrikus srác, Sir Alex Ferguson pedig családként védi meg játékosait."

Asprilla szerint Falcao lehet az egyetlen olyan csatár a Premier League történelmében, aki olyan magasságokba érhet, mint Alan Shearer.

"Nehéz elmagyaráznom, mennyire jó - õ a legjobb befejezõ a világon. A Premier League-ben pedig csak egyetlen olyan játékos volt, aki vetekedhet vele ezen a téren, õ pedig Alan Shearer."

"Ha a Manchester United leigazolja, õ lesz a hiányzó darab a Bajnokok Ligája elsõséghez. Robin van Persie és Radamel megállíthatatlanok lesznek."



 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!