Cole trófeákat akar

Larnell Cole lõtte a Barclays U21 Premier League elõdöntõjébe a Manchester Unitedet és ismét trófeát nyerne csapatával.


Cole szerves része volt a tavalyi sikereknek tartalék csapat szinten és a West Brom elleni, Old Traffordon lejátszott bajnoki elején lõtt gólja biztosította Warren Joyce csapata számára, hogy a legjobb négy közé jusson az új versenykiírásban.

Mielõtt Cole Jesse Lingard beívelését közelrõl a kapuba kotorta volna, a támadást 14 passzal építette fel a csapat. Bár csak második gólját szerezte az idei bajnoki sorozatban a szélsõ, minden sorozatot figyelembe véve már nyolcadik találatát ünnepelhette, amivel Federico Machedával megosztva a legeredményesebbnek mondhatja magát ebben a szezonban.

"Sokkal jobb ilyen helyen játszani" - utalt Cole arra, hogy az Old Traffordon szerepelhetett az U21-es csapat. "Egyértelmû, hogy mindig itt akarsz játszani és ha esélyt kapsz rá, szeretnél jól teljesíteni."

 


"Jó, hogy nyertünk és várhatjuk az elõdöntõt, de kemény meccs volt. Nagyon jól építette a csapat a támadást és boldog voltam, hogy betaláltam. Sokat csináltuk ezt, egy és kétérintõs játékot edzésen, remek, ha a gyakorlás eredménye kijön a meccsen."

"Minden alkalom nagyszerû, amikor itt játszatsz. Meg akarjuk nyerni a bajnokságot ismét, valamint próbálok az elsõ csapatban is helyet kapni. A fõ cél, hogy ilyen nagy stadionokban szerepeljek."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!