Újabb fiatal tehetség érkezhet

A Manchester United tárgyalásokat kezdeményez a görög Panathinaikos csapatával Sotiris Ninis átigazolásával kapcsolatban.


Áprilisban már felröppentek olyan hírek, miszerint a Vörös Ördögök összeállítottak egy anyagot a 20 éves Sotiris Ninis-rõl és Sir Alex Ferguson megfigyelõket küldött, hogy minél több mérkõzésen lássák a fiatal középpályást.

A Sunday Mirror legutóbbi értesülései szerint a United megkezdte a tárgyalásokat a Panathinaikos-szal a fiatal tehetség - aki irányt az AC Milan és a Real Madrid is érdeklõdik - átigazolása ügyében és körülbelül 8 millió fontos ajánlatot készül tenni érte a klub.

 

Ninis a valaha volt legfiatalabb játékos, aki a görög sztárklubban pályára léphetett, jelenleg pedig már a Pana csapatkapitánya. 36 mérkõzést játszott az elõzõ szezonban, ezeken 4 gólt szerzett és 5 gólpasszal is segítette a csapatát. Immár 7 mérkõzésen lépett pályára a görög válogatottban.

A fiatal tehetség gyors és kiválóan cselez. Leginkább irányítóként szeret játszani, de a középpálya jobb szélén is bevethetõ.

Amennyiben a Manchester Unitednek sikerül megszereznie a játékost, úgy ez a transzfer is jelképezi azt a munkát, amelyet az Old Traffordon kezdett meg Sir Alex Ferguson és egy újabb fiatal, tehetséges labdarúgóval erõsítené meg a csapat keretét.
 


Sunday Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!