Tom Cleverley hétvégén csak a lelátón ülhet

Kölcsönszerzõdése miatt nem játszhat hétvégén a fiatal középpályás.


A Wigannél kölcsönben szereplõ Tom Cleverley a hétvégén semmiképp nem szerepel a Laticsben, ugyanis anyaegyesülete ellen kölcsönszerzõdése értelmében nem léphet pályára.

A 21 éves játékos csalódottan ül ki a lelátóra a hétvégi mérkõzés alatt, ugyanis sérülésébõl felépülve sikerült visszaverekednie magát az elsõ csapatba és egyre jobb formát mutatott.

Az utóbbi hét napban a Liverpool és a West Brom ellen is remeklõ játékos szinte már állandó kezdõnek számít Roberto Martinez csapatában és letette már névjegyét a Permier League-ben és ezt a kis kényszerszünetet szívesen nélkülözte volna.

Cleverley a sajtónak adott nyilatkozatában elmondta, mindenképp ott lesz az Old Traffordon Wigan melegítõben és reménykedik, hogy egy döntetlennel számára a legjobb eredmény születhet.

"Csalódott vagyok, amiért ki kell hagynom a hétvégi mérkõzést, miközben végre visszakerültem az elsõ csapatba és az utóbbi idõben jó eredményeket is értünk el. Ott leszek a mérkõzésen Wigan melegítõben és szurkolok, hogy döntetlen legyen a találkozó vége."

"A West Brom elleni gyõzelmünkkel kimásztunk a gödörbõl. A játékunk nem volt a legszebb, nem is volt olyan jó, mint a Liverpool ellen, de nyerni tudtunk." 
 


vitalfootball.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!