Park: Csak több meglepetést ne!

A koreai bízik benne, hogy nem borul fel a papírforma a Wigan elleni bajnokin.


 

Az idei bajnokság bõvelkedik meglepetésekben és ebben nem csak a United érintett. Park szerint a kulcsszó a koncentráció, csak így elkerülhetõek a meglepõ pontvesztések.

 

A Vörös Ördögök eddig 11-bõl 11 bajnokijukat megnyerték a Wigan ellen, ehhez imponáló 35 szerzett gól párosul ráadásul. A 2010/2011-es kiírás azonban bebizonyította, senki ellen sem mehet biztosra a United.

 

 

 

 

„Olyan sok meglepetés volt már ebben a szezonban, hogy vétek lenne leírni a Wigant” - kezdte Park a United Review-nak.

 

„Felemás szezonjuk van, lifteznek a táblázaton. Éppen ezért gondolom azt, hogy nem lesz ez egy könnyû találkozó számunkra, meg kell izzadnunk a három pontért.”

 

Ez a hétvége ráadásul alkalmas lehet a riválisok befogására is. Az Arsenal egy, a Chelsea három pont elõnnyel bír a Vörös Ördögökkel szemben, tehát lõtávolságon belül vannak a riválisok. Egyikük sem számíthat könnyû meccsre, az Arsenal rangadót vív a Tottenham ellen, míg a Chelsea kemény meccsre számíthat a Birmingham City vendégeként.

 

„Magyon sok döntetlenünk van, ami nyilván frusztrálja a csapatot. Csak a gyõzelem lehet a célunk ugyanakkor. Csak három pontnyira vagyunk a Chelsea-tõl és ez pozitív. Képesek vagyunk nyerõ szériába kezdeni.”

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!