Tom Cleverley Fletcher példáját szeretné követni

A Wigannél kölcsönben szereplõ Tom Cleverley jól érzi magát Roberto Martinez együttesénél és örül, hogy értékes tapasztalatokat szerezhet az együttesnél. A 21 éves játékos azonban nem titkolja: jövõjét az Old Traffordon képzeli el.


Sir Alex Ferguson korábban tett nyilatkozataiban nagy jövõt jósolt a fiatal angol középpályásnak.
 

Ezt bizonyítja az is, hogy Martineznek komolyan meg kellett küzdenie Cleverley aláírásáért, többek között csak az elsõosztályból a Bolton és a Newcastle is szerette volna megszerezni.
 

 

Az elõzõ szezonban Cleverley 15 gólt szerzett 33 mérkõzésen a Watfordnál, és az év játékosa címet is elnyerte. Ezúttal azonban csak a padról fogja figyelni a mérkõzést, mert nem engedélyezett a pályára lépése saját csapata ellen.
 

Cleverley Sir Alex Ferguson csapatában képzeli el a jövõjét, itt szeretne kulcsjátékossá válni, és Darren Fletcher felemelkedését tartja maga elõtt követendõ példaként.
 

„Darren a tehetsége mellett kemény munkával jutott oda, ahol most van, és ezért tisztelem õt. Ha a Unitedben játszol, nem kell, hogy példaképeket keress, mert ott vannak elõtted.” – mondta Cleverley.
 

„Amikor felismertem, világszinten mekkora klub a United, csak annyit tudtam gondolni, hogy „Wow!”. De még mindig úgy érzem magam, mint egy kölyök a férfiak között.”
 

„Houstonban 70.000 ember elõtt játszottunk, és nekem is jól ment a játék. Paul Scholes mellett játszottam, akinek briliáns a technikája, szinte soha nem adja el a labdát. Ez a biztos passzjáték United egyik legnagyobb elõnye, ami a többi klub fölé emeli.
 

„Ha pedig az ellenfél hibázik, az olyan nagyszerû játékosok, mint Dimitar Berbatov kis területen is képesek azonnal kihasználni azt.”
 


wiganer

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!