Round érkezik Moyes mellé

Steve Round távozik az Evertontól és a Manchester Unitednél kap állást.


Roundnak - aki korábban a Middlesbrough, a Newcastle és az Everton edzõje volt - hat évre szóló szerzõdést ajánlottak az Old Traffordon, ahogyan David Moyes-nak is, aki hivatalosan július 1-tõl tölti be a menedzseri posztot Sir Alex Ferguson után.

Moyes most azon dolgozik, hogy felépítse stábját azok után, hogy Mike Phelan menedzserasszisztens és Erik Steele kapusedzõ kénytelen volt távozni a klubtól, majd az elsõ csapat edzõje, Rene Meulensteen úgy döntött, nem kíván a skót szakember irányítása alatt szerepet vállalni.

Meulensteen jelenleg a legesélyesebb arra, hogy Roberto Martinez helyét átvegye a Wigannél, azonban a holland Twente csapatától is megkeresték õt.

 


Az, hogy Round a Unitedhez érkezik várható volt, hiszen a 42 éves szakember már 5 éve Moyes segédje volt a Goodison Parkban.

Bár Sir Alex visszavonulása után zökkenõmentes átmenetre számítottak sokan, úgy tûnik, Moyes teljesen új szakmai stábbal készül a szezon megkezdésére.

Az Everton kapusedzõje Chris Woods, az elsõ csapat edzõje Jimmy Lumsden és a korábbi United játékos, Phil Neville is várható, hogy követi Moyes-t az Old Traffordra, valamint Robbie Cooke, a liverpooli kékek játékosmegfigyelõje is pozítiót kaphat a Vörös Ördögöknél.

 


Telegraph.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!