King bizonytalan jövõjét illetõen

A Manchester United tinireménysége, Joshua King még nem tudja mit hoz a jövõ számára, miután a Preston North Endnél lévõ három hónapos kölcsönszerzõdése lejár.


Az ígéretes csatár augusztusi átigazolása óta hat mérkõzésen lépett pályára Sir Alex Ferguson fia, Darren Ferguson együttesében.

 

Jó teljesítményrõl adtak jelentést a Manchester United megfigyelõi a fiatal norvég játékossal kapcsolatban, tehát nem tûnik megilletõdöttnek hogy ilyen gyorsan mély vízbe dobták, pedig õ maga igencsak meglepõdött, hogy a skót edzõlegenda ilyen fiatalon, mindössze 18 évesen már kölcsönadja, és egyelõre nem tudja, hogy mit hoz számára a sors a jövõben.

 

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen korán kölcsön adnak, csak arra számítottam, hogy legalõbb Karácsonykor kerülhet ez szóba" - mondta King a Lancashire Evening Post-nak.

 

"Amikor a Unitednél közölte velem a menedzser, hogy a Preston kölcsön akar venni engem, kicsit meglepõdtem. De büszke vagyok, hogy itt játszhatok, és nagyon élvezem a lehetõséget."

 

"Három hónapos kölcsönszerzõdésem van a klubbal jelenlegi állás szerint, azt viszont nem tudom, hogy a kontraktus lejárta után mi lesz a sorsom."

 

"A United minden lépésemet nyomon követi itt is, és néha még vissza is látogatok az edzõközpontba, hogy fejlesszem a befejezéseimt Ole Gunnar Solskjaerral, aki a tartalékoknál az edzõm is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!