A nagy dolgok még csak most jönnek

A Vörös Ördögök ebben a szezonban még egyáltalán nem érezhették az élen magukat a hullámzó teljesítményük miatt. Azonban Javier Hernandez, aki góllal segítette ma csapatát, ígéretes jövõképet vízionál maga elõtt.


A Manchester United védelme biztos lábakon állt a mai bajnokin, míg a támadóalakzatba a formájukat visszanyerõ játékoson kívül a sérülésbõl felépültek is új lendületet tudtak adni a Premier League szezonjában egyik legkritikusabb idõszakában.

 

"Az elmúlt hónapok talán egy kicsit nehézre sikerültek, de a csapattársaimmal együtt úgy véljük, hogy szép jövõ elõtt állunk" - mondta Hernandez a MUTV-nek.

 

A mexikói támadó egyre nagyobb hatással van csapata játékra az elmúlt hetekben, legyen a kezdõcsapat tagja, vagy éppen amikor a kispadról áll be. A Wigan ellen is utóbbi valósult meg, és meg is szerezte hetedik gólját, amellyel bebiztosította a Vörös Ördögök gyõzelmét.

 

 

"A legfontosabb dolog, hogy gyõztünk és a tabella élére álltunk a Chelseavel pontegyenlõségben" - tette hozzá.

 

"Jó számunkra, hogy a Chelsea és az Arsenal is pontokat hullajtott. A mi célunk az volt, hogy begyûjtsük a három pontot, és ezt nagyban megkönnyítette, hogy a Wigan két piros lapot is kapott."

 

Bár Hernandezt egyértelmûen azért küldték be, hogy a United egyre nyomasztóbb mezõnyfölényét gólokra váltsák, csak egyetlen egy gólt sikerült szereznie a csapatnak, éppen a mexikói csatár révén.

 

"Még kényelmesebb lehetett volna, rengeteg helyzetünk volt."

 

"Nagyon örültem, hogy betaláltam, de a legfontosabb dolog a gyõzelem és a három pont megszerzése."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!