Rooney kezdeni fog a Rangers ellen

Wayne Rooney vezérletével fog felállni a Manchester United támadóalakzata, amikor a Rangers otthonában továbbjutásuk bebiztosítására törekednek majd, miután 25 percnyi játéklehetõséget kapott a Wigan ellen.


A csatár több mint egy hónap után elsõ mérkõzésén lépett pályára, amikor Federico Macheda cseréjeként 25 percnyi játéklehetõséget kapott, és bár nem tudta góllal megkoronázni visszatérését, Ferguson elégedett volt sztárjátékosával - és a közönség reakciójával.

 

"Nagyon jó volt, elégedett lehetek vele" - utalt Sir Alex leginkább a közönség reakciójára.

 

"Ez meg fogja nyugtatni, és segít abban, hogy felismerje, a megfelelõ klubnál van. Egy nyugodt visszatérést tudhat maga mögött. Néhány alkalommal remekül játékba avatkozott, de a leginkább a 25 percnyi játéklehetõségre volt szüksége. Szerdán játszani fog a Rangers ellen, az lesz számára a tökéletes mérkõzés, hogy újra végig 90 percig tudjon játszani."

 

A nyitótalálat szerzõje, Patrice Evra szintén nagyon elégedett Rooney visszatérésével kapcsolatban.

 

 

"Természetesen nagyon elégedettek vagyunk, hogy Wayne újra köztünk lehetett. Õ egy világklasszis játékos. Egy nagyszerû csapattárs, nagyon szeretnénk, hogy végre egy száz százalékos Wayne lehessen a segítségünkre" - mondta a MUTV-nek.

 

Dimitar Berbatov szintén újra a kezdõcsapat tagja lehet a Rangers ellen, miután Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy a bolgár csatár mai hiányzása nem sérülésre, vagy betegségre vezethetõ vissza.

 

"Egyszerûen csak kihagytam a csapatból."

 

"Amikor összeállítottam a cserék névsorát, arra kellett gondolnom, hogy különbözõ típusú játékosokat legyen lehetõségem beküldeni a pályára."

 

Sir Alex Ferguson a kezdõcsapatban adott helyet Gabriel Obertannak és Federico Machedaval, mert "õk megérdemelték. Az Aston Villa ellen megváltoztatták a játék képét, amikor beálltak a csapatba, úgyhogy úgy éreztem, ma megérdemlik a lehetõséget."
 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!