Komoly fizetés Thiagónak

A Manchester United megegyezett a Barcelona tehetségének képviselõivel, így ha az átigazolás végbe megy, Thiago Alcantara háromszor akkora bért kaphat, mint a spanyoloknál kapott.


Ezek alapján a középpályás heti 120 ezer fontos bért tehetne zsebre, amennyiben a nyáron átigazol a Vörös Ördögökhöz.

A goal.com csütörtökön arról írt, hogy a 22 éves játékos tárgyalni kíván a Barcelonával arról, hogy elhagyhassa a katalánokat, miután megegyezett a Uniteddel a személyes feltételekrõl.

Források arról számoltak be, hogy a Bayern München érdeklõdése, és a Barcelona azon szándéka ellenére, hogy megtartsa játékosát a Vörös Ördögök bíznak abban, hogy sikerül 15,4 millió fontért leigazolniuk Thiagót.

Alcantara jelenleg nyaralását tölti, miközben a Barca képviselõi már lemondtak arról, hogy sikerül megtartaniuk õt, hiszen a középpályásnak egyre nagyobb kétségei vannak arról, hogy rendszeres játéklehetõséget kapna a jövõ évi világbajnokság elõtt.

 


Thiago jelenlegi szerzõdése 2015-ig szól, de a kivásárlási ára 77 millió fontról leesett 15,4 millióra azért, mert keveset szerepelt a 2012/13-as szezonban. Ám ez az ár augusztus 1-i dátummal visszaugrik 77 millió fontra (90 millió euró), ha addig nem igazol el másik csapathoz.

A United által kínált évi 6,2 millió fontos fizetéssel a középpályás olyan játékosokat is megelõzne a manchesteri bértáblázatban, mint Phil Jones, Shinji Kagawa vagy Danny Welbeck, akik kicsivel több mint 70 ezer fontot tehetnek zsebre hetente.

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!