Frank Mathiensen: Lindegaard be fog válni

Az Alesunds csapatának kapusedzõje, Frank Mathiensen úgy véli, Lindegaard elég jó kapus ahhoz, hogy meg tudjon ragadni a Manchester Unitednél, és alábbiakban bemutatja nekünk a hálóõr képességeit.


Mathiesen együtt dolgozott a dán válogatott kapussal az elmúlt 2 évben, és úgy véli, Eric Steele, a United kapusedzõje egy nagyszerû képességekkel megáldott hálóõrt fog megismerni Lindegaard személyében.
 

„Tudom, hogy a United többször is megnézte Anders teljesítményét, mert a legjobb játékosokat szeretnék megszeretni.” – mondta a Manchester Evening News riporterének.
 

„Szerintem jól döntöttek ezúttal, úgy gondolom Lindegaardnak megvan a megfelelõ személyisége és a temperamentuma ahhoz, hogy beváljon az Old Traffordon. Fejlõdnie kell még, de elég erõs személyiség ahhoz, hogy felnõjön a feladathoz.”
 

 

„A United nem fogja õt egybõl a mélyvízbe dobni, hogy az elsõ csapat kapuját védje, szóval lesz ideje és lehetõsége együtt dolgozni és tanulni olyanoktól, mint például Edwin van der Sar, vagy Eric Steele. Sokat fog fejlõdni a Vörös Ördögöknél.”
 

„Jól teljesített a válogatottban is és a klubjánál is az elmúlt idõszakban, és képes lesz folytatni ezt. Nagyon elégedett voltam a fejlõdésével az utóbbi 2 évben, amikor vele dolgoztam. A Unitedhoz igazolni hatalmas elõre lépés lesz számára, nagyon izgulok, hogy fog sikerülni neki.”
 

„Én egy nagyon korszerû kapusnak tartom Anderst, minden képességgel rendelkezik, amivel a mostani modern idõk kapusainak kell.”
 

„Nagyon jól lát a pályán, ha lehúz egy beadást, könnyen azonnal támadást tud indítani belõle, ami nagy fegyver a támadó mentalitású csapatok számára.”
 

„A védõk is megbízhatnak benne, nem fog meglepetéseket okozni, mindig tudni fogják, mikor mozdul ki egy beadásra, és mikor nem. Nagyon jól kommunikál a védelemmel.”
 

„Anders ezen kívül magabiztosan fogja a kapura tartó lövéseket is, jól õrzi a kapuját.”
 

„A gyengeségei? Hát… szerintem nincs neki egy sem. Mindenben jó, tudja kezelni a nyomást és magabiztos kisugárzása van.”
 


tribalfootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!