Ferdinand nem utazik el Glasgowba

Sir Alex Ferguson nyilvánosságra hozta, hogy Rio Ferdinand nem fog elutazni a Manchester United keretével a Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre szerdán.


A United jelenleg a C csoport élén áll, és egyetlen pont is elég az egyenes kieséses szakaszba való garantált továbbjutáshoz. Egy esetleges vereség azt jelentené, hogy a Vörös Ördögöknek pontot kell szerezniük az utolsó meccsükön a Valencia ellen, hazai pályán.
 

Ferdinand a válogatott meccsen szerzett kisebb ágyéksérülést, de tudta vállalni a játékot a Wigan ellen, azonban Sir Alex Ferguson nem szeretné megkockáztatni, hogy súlyosabbá válik a sérülés Glasgowban.
 

 

„Rionak ágyék sérülése van, ezért nem visszük el magunkkal Glasgowba.” – mondta Ferguson.
 

„Nem volt megállapodásom Angliával arról, hogy valamelyik játékosom ne játszhatna, de nem lep meg, hogy más csapatoknak volt. Régebben nekem is volt pár alkum Eriksonnal és Terry Venables szövetségi kapitánnyal.
 

„Beszéltem velük, és megkértem, ne szerepeltessenek bizonyos játékosaimat, különösen márciusban, amikor az európai kupameccsek is élesednek. Manapság egy szövetségi kapitánynak rugalmasnak kell lennie, és segíteni a klubokat, hogy utána mi is segítsük õt.”
 

„Nem panaszkodom azért, ami Rioval történt, el kell fogadni, hogy a sérülés a játék része.”
 

ESPN

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!