Élõben a sajtótájékoztatóról

A Manchester United új menedzserének elsõ sajtótájékoztatóját a ManUtdFanatics.hu weboldalán élõ blog formájában olvashatják az érdeklõdõk.


A minden United rajongó által várva várt sajtótájékoztatón elhangzottakról az oldalon elsõ kézbõl értesülhetnek a magyar szurkolók. A tudósítás élõ blog formájában jelenik majd meg, ami azt jelenti, hogy 15-20 percenként folyamatosan frissülõ hírünkben számolunk be a sajtótájékoztatón elhangzottakról.

 
Az eseményt az MUTV délután 16:30 és 17:30 között (magyar idõ szerint) élõben közvetíti, a kezdéstõl számított néhány percen belül pedig az oldalon is olvashatóak lesznek az elhangzottak.
 
Fontos, hogy az érdeklõdõk idõnként frissítsék az oldalt (ne F5 megnyomásával, mert akkor esetleges hozzászólásuk többször bekerül), mert csak úgy olvashatják az újabb fordítások tartalmát.
 
Tehát szeretettel várunk mindenkit, itt ebben a hírben 16.30-tól!
 
15:38 Alig több, mint 20 perc és kezdõdik a nagy esemény. 
 
15:17 Rengeteg újságíró várakozik az Old Trafford Europa Apartmanjában, hogy kérdéseket tegyenek fel David Moyesnak, mint a United új korszakának beteljesítõjének az Álmok Színházában.
 
15:10 Hamarosan kezdõdik a sajtótájékoztató, amit  David Moyes elsõ alkalommal tart a Manchester United élén. A skót tréner a Vörös Ördögök 9. menedzsere a háború óta.
 
15:46 Moyes Nemanja Vidic kíséretében megjelenik az apartman bejáratánál, villognak a vakuk, a teremben egy gombostût sem lehetne elejteni, óriási az izgalom.
 
15:50 Már csak pár perc, és hallhatjuk a Manchester United új vezérének szavait. David Moyes feltehetõen beszélni fog saját módszereirõl, amelyeket alkalmazni kíván a United élén.
 
 
16:00 Kezdõdik! "Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam. Gondolni sem mertem ekkora megtiszteltetésre. Semmit sem tudtam Sir Alex terveirõl. Soha nem beszéltünk errõl. Egyszer csak kaptam egy telefont, menjek el Sir Alex házába egy megbeszélésre."
 
16:01 "Az Old Trafford az az egyetlen hely, amiért feltétel nélkül elhagytam az Evertont. Elismerem, nem kis izgalommal tölt el, hogy Sir Alex nyomdokaiban kell járnom, de ez az a kihívás, amely minden edzõ legnagyobb álma lehet.
 
16:02 David Moyes találkozott Sir Bobby Charltonnal is, aki iránt hatalmas tiszteletet érez és tudja, hogy Wayne Rooney szeretné megdönteni a United legendájának gól rekordját. "Rooney nem eladó, õ továbbra is a United játékosa marad" - mondja.  
 
16:04 David újra együtt szeretne dolgozni Rooney-val és az újságíró kérdésére megismétli, hogy Wayne nem eladó."
 
16:06 Moyes szerette volna, ha Rene Meulensteen is marad a Unitedben, de megérti távozásának okait és azt mondja: "Nincs semmilyen nyomás rajtam, remekül érzem magam a Unitedben."
 
 
16:08 "Azért jöttem, hogy tovább vigyem a Unitedet a siker útján. Mindent megteszünk, amit lehet, hogy méltóak legyünk Sir Alex eddigi munkájának folytatásához."
 
16:10 A Ronaldoval kapcsolatos kérdésre a következõt válaszolta: "Ez a klub mindig érdekelt volt a legjobb játékosok megszerzésében." 
 
16:11 "Paul Scholes most egy kis idõt tölt a családjával, aztán csatlakozik az edzõi stábhoz, Ryan Giggs egy hihetetlen futballista, és egy új munkatárs is lesz egyben a számomra."
 
 
16:13 "Még soha nem volt keményebb Premier League-futam, mint ami a következõ szezonban várható" - viccelõdõtt a menedzser. "Remélem, hogy ugyan olyan mágikus hatással tudok majd lenni a csapatra, ahogyan azt Sir Alex tette."
 
16:20 "Ez a klub mindig is nagy figyelmet fordított a fiatal tehetségek felfedezésére, és az én elveim ezzel tökéletesen egyeznek."
 
 
16:23 Moyes szerint ebben a klubban hagyomány, hogy megpróbálnak minden trófeát begyûjteni amit csak lehetséges, és õ semmiképp nem szeretné a klub eme jó szokását megtörni. Nemanja Vidic szerint Wayne Rooney a legjobb fizikai állapotában van az elmúlt öt évben.
 
16:25 Arra a kérdésre, hogy vannak-e transzferek kilátásban a túra megkezdése elõtt, David Moyes így felelt: "Megpróbálunk az átutalási idõn belül maradni."
 
16:25 Vége a sajtótájékoztatónak, köszönjük, hogy velünk tartottatok!


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!