Evra megbocsát, de nem felejt

A francia védõ Rooneyval való közös munkára fókuszál.


A Manchester United francia védõje, Patrice Evra szerint Wayne Rooney hamarosan visszanyeri remek formáját és újra a világ legjobbjai közé sorolják majd.

A 25 éves támadónak problémái voltak a bokájával, a magánéletében történtek pedig csak jobban kizökkentették formájából. Ráadásul az új szerzõdése aláírása elõtt kritizálta a United jelenlegi keretét és ambícióit, amiért a távozása is szóba került.

Abban az idõben Evra nem nézte jó szemmel a támadó viselkedését, kijelentései miatt csalódott volt és azt gondolta, a Vörös Ördögöknek el kell adniuk Rooneyt.

 

 



De a csatár ezután aláírta új szerzõdését, majd egy intenzív regeneráción esett át az Egyesült Államokban, hogy újra a csapatot szolgálhassa. A Wigan elleni, hétvégi mérkõzésen már fél órát pályán is szerepelhetett. Evra pedig örül a csapattárs visszatérésének és tudja, senki nem néz rossz szemmel Rooneyra.

"Jó volt látni, hogy visszatért közénk." - mondta a francia a Daily Mailnek.

"Mindent meg fogunk tenni, hogy visszatérjen legjobb formájához és gólokat rúgjon, ezzel segítve a Unitedet."

"Wayne-nel mi nem beszélünk a múltról, csak a jövõre gondolunk. A jövõ pedig az, hogy a világ egyik legjobb játékosa legyen ismét. Megpróbálunk neki segíteni ebben."

"Abban az idõben azt mondtam, a klub a legfontosabb, nem pedig Patrice Evra vagy Wayne Rooney. Soha nem mondtam olyat, hogy a játékosok ellene fordultak."

"Ha valaki azt mondja, nem hisz a United jövõjében, azzal nagy fájdalmat okoz nekünk, játékosoknak. De ezen már túl vagyunk. Most az a dolgunk, hogy segítsük és bízzunk benne, minél több gólt szerez nekünk."


Daily Mail


daily mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!