Berbatovot akarja a Juventus

Az olasz klub januárban szeretné leigazolni a bolgárt.


A Manchester United támadóját, Dimitar Berbatovot szemelte ki az olasz Juventus, akik már a januári átigazolási idõszakban megpróbálnák megszerezni a bolgár csatárt.

A Serie A-ban szereplõ torinóiak szerint Berbatov - aki remek formában kezdte az idei szezont és góljaival segítette jelenlegi csapatát - megfelelõ lenne arra, hogy kupákhoz segítse a Zebrákat.

Berbatov több, mint két éve költözött a Tottenhamtõl az Old Traffordra klubrekordot jelentõ összegért, ám sok szurkoló szerint nem sikerült beváltania a hozzá fûzött reményeket. Ráadásul a hétvégi, Wigan elleni mérkõzésre sem lett nevezve, helyette Rooney, Macheda és Hernandez került a keretbe.

 

 



 A bolgár támadó nem kívánja elhagyni klubját, de a Juventus vezetõi mindenképp szeretnék már januárban rávenni õt a váltásra, mert a brazil születésû Amauri újabb sérülése miatt biztos helye lenne náluk.

A CSZKA Szófia nevelésû Berbatovért a Real Madrid, a Bayern München és a Fenerbahce is erõsen érdeklõdik, aki a Bundesligában már letette korábban a névjegyét, ugyanis öt éven keresztül volt a Bayer Leverkusen húzóembere.

sport.co.uk


sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!