A Juventus kölcsönvenné a fiatal olaszt

A torinóiak Federico Macheda megszerzésén is dolgoznak.


A Juventus szívesen kölcsönvenné a Manchester United fiatal támadóját, Federico Machedát, akit már januárban magukhoz csábítanának.


Már beszámoltunk arról, hogy Dimitar Berbatovot is szeretnék a Zebrák, de úgy tûnik a bolgár mellett (vagy talán helyett) a fiatal olasz megszerzését is megpróbálják.

Kiko Macheda 2009-ben robbant be a köztudatba, amikor egy dráma végjátékban az õ góljával gyõzte le a United hazai pályán az Aston Villa gárdáját.

A fiatal csatárt Sir Alex Ferguson nem kívánja eladni, mert továbbra is számol vele, bár egyelõre csak 5 alkalommal volt kezdõ a Vörös Ördögök idei szezonjában és jelenlegi klubjánál csak négy gólig jutott.

 

 



Wayne Rooney visszatérésével Macheda lehetõségei is korlátozódnak, így a Juventus szívesen lecsapna rá, már akár januárban is.

A Juve csatára, Amauri újra térd problémákkal küzd, így vele nem nagyon tud számolni a torinói gárda, ráadásul a brazil születésû játékos február óta nem szerzett gól bajnoki találkozón, így Macheda elõtt megnyílhatna az út a bizonyításra.

A Zebrák igazgatója, Giuseppe Marotta olasz értesülések szerint Manchesterbe utazik, hogy megvitassa a United illetékeseivel az eseleges januári igazolást.


talkSPORT
 


Talksport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!