Madrid: Ronaldo többet kereshet, mint Eto'o

A Real Madrid szeretné Ronaldót a világ legjobban fizetett játékosává tenni, így megakadályozva, hogy a portugál klasszis máshová igazoljon.


A spanyol óriáscsapat elnöke, Florentino Perez ebben a hónapban az Egyesült Államokba repül, hogy az új szerzõdését illetõen tárgyaljon a portugál játékossal, s egyszer és mindenkorra véget vessen a Manchester Unitedet is érintõ pletykáknak. 

Eközben a United további erõfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a 4 éve elengedett szupersztárt visszacsábítsa az Old Traffordra. Ronaldo egy nem rég tett nyilatkozatában tért ki arra, hogy nagyon hiányzik neki a manchesteri élet, és meglehetõsen nagy helyet foglal el szívében régi klubja. A pletykák így még tovább erõsödnek, melynek Perez igen hamar véget szeretne vetni:


"Ronaldo azt akarja, hogy a Realból vonulhasson vissza, és a klub is ugyanezt szeretné. Pontosan úgy, mint például Zidane esetében, de mondhatnék még sok kiváló labdarúgót is."

 


Ronaldo szerzõdése 2 év múlva jár le és akkor ingyen igazolhatóvá válna a klub számára. De a United képviselõi még idén nyáron szeretnék nyélbe ütni az üzletet, hogy ne hosszabbítsa meg semmi esetre sem a kontraktusát.


Perez azt tervezi, hogy Amerikában beszél majd Ronaldóval és több, mint heti 330 ezer fontos bért ajánl majd új szerzõdésbe foglalva. Ezzel megelõzné a jelenleg a dagesztáni milliárdos klubnál, az Anzhinál focizó Samuel Eto'o heti fizetését is, aki jelen pillanatban a világ legjobban keresõ focistája.

 


telegraph.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!