Cleverley örömmel tanul

A Manchester United ifjú középpályása, Tom Cleverley szerint az, hogy kölcsönbe a Wiganhez igazolt jó döntés volt karriere szempontjából, és eltökélt, hogy januári vagy nyári visszatérését követõen megmutassa magát az Old Traffordon.


A sérülések tizedelt középpálya miatt a szezon elején megnyílt a lehetõsége, hogy megcsillogtathassa képességeit, ám Tom Cleverleyt is hátráltatta már sérülés mióta az Old Traffordról a DW Stadiumban tette át székhelyét ideiglenesen.

 

Azonban az angol U-21-es válogatott már nem tekint vissza, csak az elõtte álló feladatokra koncentrál, és arra, hogy minél több tapasztalatot gyûjthessen ígéretes karriere egyik legfontosabb idõszakában.

 

"Egy kicsit megtorpanósra sikerült a kezdés számomra a Wigannél" - mondta Tom, aki kénytelen volt néhány mérkõzést kihagyni a szezon elején térdproblémái miatt.

 

"Úgy érzem, mióta folyamatos játéklehetõséget kapok, jobban boldogulok. Az elején kicsit csalódott voltam, hogy nem kerültem be a csapatba, a rotációs politika miatt, de teljes mértékig érthetõ."

 

"Amikor pályára léphettem, szerintem jól ment a játék" - mondta a United meccsnapi programfüzetének.

 

"Remélhetõleg részese lehetek a sorozatos terhelésnek a Karácsonyi idõszakban. Az nagyon jó tapasztalat mindenki számára. Még soha nem dolgoztam külföldi menedzser kezei alatt, de nagyszerû, hogy már ezzel is vannak tapasztalataim. Roberto Martinez kívülrõl-belülrõl ismeri a futballt, olyan dolgokra tanított meg, amit aztán a Premier Leagueben hétrõl-hétre hasznosíthatok."

 

 

Cleverley, aki a két klub megállapodásának köszönhetõen nem léphetett pályára szombaton, azért igazolt a Wiganhez, mert úgy érezte, hogy nem tudna elég lehetõséget kapni az Old Traffordon. Azonban Antonio Valencia, Ryan Giggs, Anderson és Owen Hargreaves kidõlésével nem várt fordulat következhet be pályafutásában.

 

"Utólag könnyû azt mondani, hogy minden alakulhatott volna másképp is" - tette hozzá.

 

"De most csak a kemény munkára, és arra koncentrálok, hogy minél többet tudjak segíteni a Wigannek. Úgy kell elfogadnom a dolgokat, ahogy vannak. Minden fiatalnak nagyon nehéz dolga van, és nehéz dolga is lesz, ha be akar törni a Manchester United felnõtt csapatába. Azonban úgy érzem, évrõl-évre többet fejlõdök és mostanra úgy érzem, megértem arra, hogy debütálhassak a Manchester Unitedben, ha eljön az én lehetõségem."

 

"Boldogan megteszek bármit, amit csak Sir Alex Ferguson akar tõlem. Ha januárban visszahív a csapathoz, boldog leszek, mert az azt jelenti, hogy tervei vannak velem. De ha azt akarja, hogy még több tapasztalattal gazdagodjak a Wigannél, azt is elfogom fogadni, mert az azt jelenti, hogy számomra ez a megfelelõ választás."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!