Rooney sötét titkai

Wayne Rooney házassága nagy válságban van, miután vasárnap este kiderült, felesége terhessége alatt számtalanszor találkozott egy prostituálttal.


A Manchester United és az angol válogatott sztárja, akit kemény kritika illetett a világbajnokságon mutatott jellegtelen teljesítménye miatt, a címlapokon találta magát, sokkolva ezzel feleségét, Coleent.

 

 

Az egyik legismertebb házaspárrá váltak a futball világában, miután két évvel ezelõtt hatévi együttlét után megházasodtak. Azonban aggasztóvá vált a kérdés, vajon túléli-e kapcsolatuk az újonnan világgá kürtölt megdöbbentõ állításokat.

 

A hírek szerint a 24 éves Rooney a nála 3 évvel fiatalabb Jennifer Thompsonnal hétszer találkozott négy hónap alatt, akinek egy éjszakáért 1200 fontot fizetett. Manchester egyik legelõkelõbb szállodájában folytatták le az aktust, emellett nightklubokba és kaszinókba is jártak.

 

Úgy tudni a futballista ügyvédei megpróbálták felvenni a harcot az állításokkal szemben, mikor három héttel ezelõtt a felszínre kerültek, azonban a sztár korábbi fizetett kéjelgései miatt cáfolhatatlannak tûntek az információk.

 

Ugyanis mint ismeretes 2004-ben 19 évesen liverpooli bordélyházakat látogatott és elismerte, hogy egy 48 éves nagymamának fizetett a szexért. Coleen az önéletrajzi könyvében így ír életének errõl a periódusáról: „Nagyon csalódott voltam, nem tudtam, mit gondoljak. Az igazság az – és ezt még soha nem árultam el ezelõtt -, hogy kapcsolatunk abban a szakaszában nem feküdtem le Wayne-nel.”

 

A pletyka kirobbanása azonnal olyan spekulációkat gerjesztett, melyek szerint a csatár a kaotikusnak nevezhetõ magánélete miatt nem teljesített úgy a dél-afrikai világbajnokságon, mint ahogy azt elvárták volna. Az augusztusi West Ham elleni mérkõzést megelõzõen utoljára márciusban talált az ellenfél kapujába klub és nemzeti szintet is egybevéve.

 

Vasárnap este Miss Thompson a következõket állította: „Wayne szexüzeneteket küldött és egy csomó pénzt fizetett. Nem úgy tûnt, mint akit érdekel, hogy megcsalja Coleent.”

 

„Wayne bizonyára minden együttlétünket élvezte és nem úgy nézett ki, mint aki törõdik azzal, hogy mit mûvel a feleségével. Úgy gondolom azt hiszi magáról, hogy legyõzhetetlen és megközelíthetetlen. Nõként elmondatom, nem akarnám, hogy ezt tegyék velem – fõleg akkor nem, ha terhes lennék.”

 

Elsõ ízben tavaly júniusban a Manchester 235 Casino nevezetû helyen találkozott Rooney-val, öt hónappal azelõtt, hogy Coleen életet adott közös gyermeküknek, Kainak. Rooney családtagjaival és egyik csapattársával, Rio Ferdinanddal alkoholizált azon a szórakozóhelyen.

 

A lány állítása szerint áthívta õt a VIP részre és szóváltásuk csókban végzõdött a helység egyik eldugott sarkában. Késõbb, hajnal 3 óra körül Wayne egy üzenetben megkérdezte, hogy találkozhatnának-e. A lány megmondta, hogy ezért fizetnie kellene, majd a futbalista válasza ez volt: „Nem probléma.”

 

Állítása szerint a United sztárja egyik haverját is megkérte – akit szintén abban a klubban ismert meg –, hogy csatlakozzon hozzájuk. Egy hét múlva létre is jött a találka az salfordi ötcsillagos Lowry Hotelben. „Wayne elmondta nekünk, hogy még soha nem volt hármasban. Félénk és ügyetlen volt.”

 

„Megkérdeztem Wayne-tõl, hogy fizetett-e már korábban a lányoknak a szexért. Aztán eszembe jutott, hogy már elõfordult. Megmondtam neki, hogy emlékszem, mikor róla meg arról a nagyiról olvastam, de egyszerûen csak kinevetett.”

 

Elmondta, hogy többször találkoztak, bár a hármas eset után mindig csak ketten voltak. Minden alkalommal egy köteg bankjegyet vett elõ a zsebébõl, húsz és ötven fontosokkal fizette ki az 1200 fontot.

 

„Wayne-nek több mobilja is volt, amivel velem tartotta a kapcsolatot, de mindegyik eldobhatós volt.”

 

Egy másik alkalommal Rio Ferdinand Rosso nevû olasz éttermében tartott partiján futottak össze.

 

„Néhány másik lánnyal mentem és az egész csapat ott volt. Mindnyájan nagyon részegek voltak. Nem volt megbeszélve, hogy találkozunk, azonban Wayne kiszúrt a tömegbõl. Fél óra múlva mindenki szeme láttára megfogta a kezem és levezetett a lépcsõkön.”

 

„Michael Owen undorodva nézett rá. Wayne meg se próbálta diszkréten kezelni a helyzetet és én meg zavarban voltam. Levitt a lépcsõkön a konyhába, majd onnan az egyik irodába.”

 

Miss Thompson provokatív képeket töltött fel az internetre, amelyen bikiniben pózol és arról ír, miként próbált ragyogó modellé válni. A profiljában ’Juicy Jeni’ nagy bulizós lánynak mondja magát, aki gyakran látogatja Leeds és Manchester futballistákkal teli bárjait. Amellett, hogy azt írja adatlapján, hogy szombat esténként módjával alkoholizál, katolikusnak nevezi magát.

 

„Szerethetsz vagy utálhatsz! Nem igazán érdekel, hogy mit gondolnak az emberek. Fiatal, szabad és egyedülálló vagyok és imádom az életet.”

 

„Nagyon családcentrikus vagyok. Semmi nem tesz boldogabbá, mint mikor reggelente felkelek és eszembe jut, hogy nekem van a legjobb családom és a legnagyszerûbb barátaim a világon” – írja adatlapján a lány.

 

Jennifer Thompson adatlapját megtalálhatjátok ITT.

 

DailyMail

 

 


DailyMail.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!