Kölcsönlesen: De Laet bemutatkozása

Több fiatal visszatért a Unitedhez, de még mindig nyolc ifjú Vörös Ördög van kölcsönben különbözõ osztályokban.


Ritchie De Laet debütált a Preston North End csapatában, de õ sem tudta megakadályozni, hogy a listavezetõ Queens Park Rangers otthonából 3-1-es vereséggel távozzanak. A belga védõ nem rég még a Sheffield Unitednél játszott kölcsönben, de kölcsönszerzõdése lejárta után a múlt héten Darren Ferguson csapatához ment át, ahol a védelemmel nagy problémák vannak. Az utóbbi 18 találkozójukból 12-t elvesztettek és õk kapták a legtöbb gólt a másodosztályban. Matty James a kispadon ült végig.

Nicky Ajose negyedik gólját szerezte a Bury csapatában, most a Burton Albion csapatát gyõzték le 3-1 arányban idegenben és más a negyed osztály második helyén állnak. A United támadója - nem rég hosszabbította meg kölcsönszerzõdését január 3-ig - csapata második gólját szerezte nem sokkal szünet után, ezzel vette át a vezetést 2-1 arányban a Bury.
 

Mame Biram Diouf csereként lépett pályára a második félidõre a Blackburnnél, akik 2-0 arányban gyõzték le hazai pályán az Aston Villa együttesét. Diouf a következõ találkozón biztosan nem fog játszani, mert a Rovers az Old Traffordra látogat és a szabályok értelmében tilos pályára lépnie ekkor. Ugyanezen okból nem játszott a hétvégén a Wigan csapatában Tom Cleverley sem.
 

Danny Drinkwater 45 percet kapott a Cardiff Cityben, azonban õ sem tudta megakadályozni, hogy a walesiek kikapjanak hazai pályán 2-0-ra a Nottingham Foresttõl. Ezzel a vereséggel lecsúsztak egyelõre az elsõ helyrõl.

James Chester fantasztikusan játszott a Carlisle Unitedben, de csapata 2-1-re kikapott a harmadosztály egyik kiesõ jelöltjétõl, a Walsalltól. Chester a 17. mérkõzését játszotta már Greg Abbott csapatánál.

Végül Danny Welbeck. A Chelsea elleni gyõzelem után a tegnap esti, Everton elleni találkozón is kezdõként kapott lehetõséget. Végig remekül játszott, két gólt szerzett, az elsõ góllal egyenlített a hazai gárda, második góljával már a vezetést is megszerezték Welbeckék, de az Everton még tudott válaszolni, így 2-2-es döntetlennel zárult a Premier League 14. fordulója.
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!