Fontos az elsõ hely megszerzése

Park Ji-Sung hajthatatlan abban a kérdésben, hogy a Manchester Unitednek fontos-e megszereznie a három pontot a Rangers ellen, mivel csakis gyõzelem esetén biztosíthatnák elsõ helyüket a Bajnokok Ligája C-csoportjában.


Sir Alex Ferguson legénysége Glasgowban vendégszerepel szerdán, azzal a tudattal, hogy egy esetleges döntetlen is a legjobb 16 közé való továbbjutással ér fel, úgy hogy még egy mérkõzés hátravan a csoportkörbõl. Azonban a csapat középpályása, Park szerint társaival együtt fel kell ismerniük a gyõzelem, és ezzel a csoportelsõség fontosságát, hiszen így elkerülhetik, hogy a kieséses szakasz sorsolásakor más csoportok gyõzteseivel kelljen megvívniuk a nyolcaddöntõben.

 

 

"Úgy is pályára léphetnénk, hogy a célunk az egy pont megszerzése, és ezzel a csoportból való továbbjutás kiharcolása, de mi nem a döntetlenért utazunk Glasgowba, a három pont megszerzése a célunk" - kezdte a dél-koreai szélsõ.

 

"Nagyon fontos számunkra a gyõzelem, mert azt követõen a menedzser több játékosát is pihentetheti, így a több mérkõzésen jobb eredményt érhetünk el."
 

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!