Rio és Vida is kihagyja a Rangers meccset

A Manchester Unitednek szokásos belsõ védõpárosa nélkül kell felállnia a szerda esti glasgowi Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Rio Ferdinand és Nemanja Vidic párosa néhány héttel ezelõtt újra sikeresen összeállt a védelem tengelyében, így már sorozatban hat mérkõzésen lehettek biztos pontjai a csapat játékának - kivéve a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzést, amikor elõvigyázatossági okokból Rio-t pihentették a hosszú repülõút miatt.

 

Most azonban Ferdinand újabb Bajnokok Ligája mérkõzést lesz kénytelen kihagyni, és ez elmondható szerb társáról is, akiket Sir Alex Ferguson pihentetési szándékkal nem léptet pályára Skóciában, így lehetõséget adva a fiatal Chris Smalling - Jonny Evans duónak.

 

 

Ferdinand és Vidic, akik kedden reggel ott volta a csapat Carringtonban tartott edzésén, ebbõl az okból már hagytak ki mérkõzést ebben a szezonban - a Wolves elleni 3-2-es gyõzelemmel végzõdõ Ligakupa mérkõzésen is Smalling és Evans játszott a védelem tengelyében.

 

További információkat is meglehet majd tudni a csapat bevethetõ játékosaival kapcsolatban Sir Alex Ferguson délutáni sajtókonferenciájáról, ugyanis Darren Fletcher, Darron Gibson, Gary Neville, Owen Hargreaves és Michael Owen is kihagyta a mai edzést.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!