Lindegaard nem izgul a szerzõdés csúszása miatt

A dán portás ugyanakkor szeretné ha minél hamarabb rendezõdne a jövõje.


 

Mint az ismeretes, a portás jelenlegi klubja, az Aalesund és a United már meg is egyeztek a kapus vételárában, melyet 3.5 millió fontban határoztak meg a felek. A portás reméli, hogy januárban az elviek megvalósulnak a gyakorlatban is és az Old Traffordra költözhet.

 

A dán válogatott portás Edwin Van der Sartól veheti át a jövõben az elsõ számú kapus posztját. Lindegaardot egyébként a United kapusedzõje Eric Steele többször is látta élõben mielõtt beajánlotta volna Sir Alex Fergusonnak.

 

 

 

 

A kapus adottságai alapján alkalmas lehet a holland óriás pótlására, különösen a levegõben lehet hatékony, legalábbis 193 centis magassága ezt sejteti.

 

A Sky Sports számolt be arról a múlt héten, hogy Lindegaard már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

 

Bár a 26 éves halóõr nyugodt, azt azért bevallotta, hogy szeretné már végre lezárni az átigazolása körüli dolgokat. A portás az Ekstra Bladetnek nyilatkozott:

 

„Persze, jó lenne már mindent lerendezni. Komoly lépés ez az életemben, de nem aggódok túlzottan. A szerzõdésembõl még két év van hátra, de természetesen ez csak B terv.”

 

„Bízom a saját képességeimben és tisztában vagyok a tehetségemmel. Ezt szeretném bizonyítani. Akár az Aalesundban, akár a Manchester Unitedben, akár máshol.”

 

Sky Sports


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!