Rooney-ügyben nincs egyetértés

A Rooney-saga hetek óta zajlik, melynek újabb napja ismét hatalmas ellentmondásokat hozott.


A Daily Star és a Daily Mirror egy napon két teljesen ellentétes hírt jelentetett meg.

Steve Millar, a Star munkatársa véleményének adott hangot a 'Wayne Rooney: A Manchester Unitednél akarok maradni' címû cikkében, amiben ezt olvashatjuk:

Rooney soha nem kérte a nyár során, hogy elhagyhassa a Unitedet és megértem, hogy fáj neki az állandó találgatás esetleges távozásával kapcsolatban.

A 27 éves Rooney sérülésbõl épült fel és tegnap, egy zárt kapuk mögött zajló találkozón már pályára lépett a Real Betis ellen. Sõt, kedden az AIK Stockholm ellen és Rio Ferdinand tiszteletére rendezendõ pénteki találkozón (a Sevilla ellen) is bevethetõ lesz.

A Vörös Ördögök szurkolóinak reakciója vélhetõen NEM számít Rooney-nak, aki egy vállrándítással kész lezárni a nézeteltéréseket. Kilenc sikeres évet töltött az Old Traffordon, elnyert minden hazai elismerést és kész folytatni ezt profi módon.

Azonban a Chelsea kész a következõ héten megduplázni az angol válogatott csatárért tett elsõ ajánlatát, amit a manchesteriek korábban már elutasítottak. De a londoniak készek 40 millióra emelni ajánlatukat annak érdekében, hogy leigazolját Wayne-t.

A labda immár a Unitednél és új menedzserénél, David Moyes-nál pattog, miközben a Chelsea-nél remélik, új ajánlatuk elég lesz arra, hogy elcsábítsák Rooney-t. Korábban a PSG is érdeklõdött a játékosért, akinek külföldre igazolására kicsi az esély.

 


Míg Millar a cikkének címében egyenesen kijelentette, hogy Rooney maradna, addig a Mirror ennek ellenkezõjét állítja:

A Sunday Mirror Sport ugyanis arról írt, hogy a United öltözõjében zajló beszélgetések egyik fontos témája Rooney jövõje volt és számos csapattárs úgy véli, a játékos az elkövetkezendõ napokban hivatalosan is beadja átigazolási kérelmét.

David Moyes, a Manchester United menedzsere többször is elmondta, hogy a játékos nem eladó és a Chelsea, valamint az Arsenal ajánlatát is elutasította. De Rooney - és csapattársai - úgy véli, lejárt az ideje a bajnokcsapatnál.

Rooney úgy érzi, ideális lépés lenne számára Jose a Chelsea, ám a klub inkább külföldre adná el a csatárt.

"Már világos, hogy Wayne elhatározta, távozik a Unitedtõl" - idézett a lap egy öltözõi forrást. "De ennek semmi köze David Moyes-hoz. Egyszerûen csak azt érzi, új kihívás kell számára. A klub körein belül arról beszéltek, hogy a következõ héten hivatalosan is kérni fogja, hogy eligazolhasson."

Hogy a két cikkben mi igaz és mi nem, nem lehet tudni, de egy biztos, ez az ügy hamarosan mindenképp lezárul, ha hamarabb nem is, négy hét múlva biztosan, amikor az átigazolási piacot lezárják.
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!