A BL-csoportkörére nevezett csapat

A Manchester United legújabb nyári szerzeménye, Bebe mégis csak nevezve lett a Bajnokok Ligájára õszi szezonjára.


Elõzetesen arról értesülhettünk, hogy a 20 éves szélsõ kimaradt a csapat csoportkörre nevezett 25 fõs listájáról. Azonban az UEFA nem rég megerõsítette, hogy a Vitoria Guimares korábbi játékosa rajta van a listán és bevethetõ lehet a keddi Rangers elleni nyitómérkõzésen, ha Sir Alex Fergusonnak szüksége lenne szolgálataira.

 

 

 

 

A szélsõ továbbra is azon dolgozik, hogy megfelelõ erõállapotba kerüljön. Meccshiányát pótolva azonban sokkal valószínûbb, hogy a Scunthorpe elleni mérkõzésen debütálhat a United színeiben.

A másik két új igazolás, Javier Hernandez és Chris Smalling is debütálhat a legrangosabb európai kupasorozatban, miután õk is helyet kaptak a listán. Azonban a korábbi információk helytállónak tûnnek, a belga védõ Ritchie De Laet valamint a hosszas sérüléssel bajlódó Owen Hargreaves sem szerepelhet a csoportkörben. Azonban a szabályok értelmében a februárban kezdõdõ kieséses szakaszban már szerepet kaphatnak, feltételezve, hogy a United eljut odáig.

 

Így tehát a csoportkörben hivatalosan is szerepeltethetõ játékosok listája:

 

Van der Sar, Kuszczak, Amos; Neville, Evra, J.Evans, Ferdinand, W.Brown, Smalling, Vidic, O'Shea, Fabio, Rafael, Gill; Nani, Anderson, Giggs, Park, Carrick, Scholes, Fletcher, Valencia, Gibson, C.Evans; Berbatov, Rooney, Hernandez, Owen, Obertan, Bebe, Macheda.

 

A dõlt betûvel szedett játékosok a nevezett csapat B-listáján szerepelnek.

 


manutd.com és skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!