Nyereményjáték a Facebookon

Az Aposztróf kiadó és a ManUtdFanatics.hu közös nyereményjátékot indít, melynek során Margitay Richárd: Sir Alex Ferguson címû könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk.


A részvételhez nem kell mást tennetek, mint like-olni és megosztani a ManUtdFanatics.hu Facebook oldalán megjelent borítóképet!

 

A játék 2013.08.17. (szombat) 12 óráig tart, a sorsolást még aznap megtartjuk, az elsõ bajnoki mérkõzés elõtt. 

Ajánlóként néhány mondat a könyvrõl:


Margitay Richárd - Sir Alex Ferguson "A manchesteri futballmágus"

 


A futballmenedzserek között a skót Sir Alex Ferguson neve egyet jelent a legjobb minõséggel. Olyan õ, mint a Johnnie Walker a whiskyk között. A könyv szeretné a világ legsikeresebb klubedzõjét egy olyan különleges aspektusból megvilágítani, amely eddig elkerülte sokak figyelmét.  Az információkban gazdag kötet rengeteg érdekességet rejt magában, mindemellett a táblázatok böngészésére szakosodott megszállott fociszurkolók is kiélhetik a szenvedélyüket.
Fergie sikertörténete az összes vérbeli drukker számára klubhovatartozástól függetlenül példaértékû lehet. A „Fõnök” a Manchester United csapatának hadvezéreként tekintélyes trófeagyûjteményt tudhat magáénak. Az általa elért eredménylistát nagyon nehéz lesz majd bárkinek is túlszárnyalnia, de egy dolog egészen biztos, az Old Traffordon álló szobrát már senki sem tudja ledönteni…

A könyv most kedvezõ áron megrendelhetõ az Aposztróf kiadó weboldalán, de a hét végéhez közeledve már az Alexandra illetve a Líra könyvesboltokban megvásárolható lesz, a hónap végén pedig a Libriben és a Shopline-Bookline-ban is elérhetõvé válik.

Minden Fanatikusnak jó játékot kíván az Aposztróf kiadó és a ManUtdFanatics.hu!
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!