Giggs szövetségi kapitány lenne

Ryan Giggs elárulta, egyszer egy napon szívesen lenne hazája, Wales szövetségi-kapitánya.


A walesi szövetségben változások várhatóak a jövõben, hiszen a jelenlegi kapitány, John Toshack minden bizonnyal távozik hat év után a kispadról, bár addig mindenképpen marad, amíg utódját nem találják meg.

 

Számos nevet bedobtak már a köztudatba a poszt betöltésével kapcsolatban és egyes hírek szerint a Walesi Futball Szövetségben Ryan Giggset is szívesen látnák a nemzeti együttes élén.

 

 

 

 

A Manchester United veterán középpályása, aki 2007-ben hagyott fel válogatott karrierével és vonult vissza, elárulta, jelen pillanatban nagy nehézségekbe ütközne számára a megtisztelõ pozíció elvállalása.

 

A 36 éves sikerkovács karriere erõsen a vége felé közelít, azonban Manchesterben még mindig képes varázslatos teljesítményt nyújtani, és mivel továbbra is kulcsszereplõ maradt az Old Traffordon, ezért érthetõ is, hogy még miért nem akarja szögre akasztani csukáit.

 

Bár a jelent tehát nem õ jelenti a walesi válogatott élén, azt azonban soha nem tagadta, hogy egy álma válna valóra, ha egyszer õ irányíthatná hazája nemzeti együttesét és tudja, hogy az ilyen lehetõségek gyorsak elérkezhetnek.

 

"Ha egyszer valaki az edzõsködés mellett dönt, akkor a lehetõ legmegtisztelõbb feladat, ha hazád válogatottját irányíthatod. Én sem gondolkodok masképp errõl a kérdésrõl" - mondta Giggs a Daily Telegraphnak, aki már rendelkezik a szükséges UEFA edzõi képesítéssel.

 

"Jelen pillanatban ez nehezen lenne kivitelezhetõ, mert még játékosként is vannak elõttem célok."

 

"De amikor errõl kérdeznek, akkor mindig eszembe jut Sparky (Mark Hughes) esete."

 

"Egyik pillanatban még a walesi válogatottban és a Blackburn Roversben játszott, másikban meg már a válogatott kispadján ült."

 

"Sparky soha nem készült erre."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!