U18: United 3-2 Norwich

A United fiataljai nyolc napon belül harmadik gyõzelmüket aratták, de nem volt egyszerû dolguk a jól teljesítõ Norwich ellen.


Két gól James Wilsontól, valamint egy Josh Harroptól elegendõnek bizonyult a gyõzelemhez annak ellenére, hogy a vendégek második gólja még nehéz végjátékot eredményezett.

A Kanárik kezdtek jobban, bár ehhez a United koncentrációt mellõzõ játéka is kellett. A szerencse azonban a hazaiak kedvezett és túléltek 1-2 komolyabb helyzetet.

Ráadásul a 17. percben a United szerezhette volna meg a vezetést, miután egy vendég védõ hatalmasat hibázott, de Ashley Fletcher jó helyzetbõl csúnyán kapu mellé lõtt. Ez volt Fletcher elsõ lehetõsége, amelyet még számos követett a találkozón és ha kicsit több szerencséje lett volna, akár két mesterhármast is szerezhetett volna a meccsen.

Ahogy telt az idõ, a Vörös Ördögök egyre több nehéz pillanatot okoztak a Norwich védelmének, Wilson kétszer is közel került ahhoz, hogy megszerezze a vezetést. Sean Goss is csak centiket tévedett, ám távoli kísérlete megpattanva egy vendég játékoson végül elkerülte a kaput.

A nyomás meghozta gyûmölcsét, a 29. percben a vendég védõk nem tudtak felszabadítani egy szögletet követõen, Wilson pedig - ahogy egy jó csatárnak kell - lecsapott a lehetõségre.

A United megérdemelte a vezetést, de csak két percig örülhetett ennek, ugyanis Cameron King nagyszerû passza után Carlton Morris egyenlítette ki az állást, ami a szünetig nem is változott.

Közel egy órája ment a találkozó, amikor Wilson próbálkozása kerülte el a kaput, öt perc múlva azonban már ismét a hazaiak vezettek és Wilson ebben is benne volt. A csatár lapos lövését Liam Priestley még hárítani tudta, de a kipattanóra Harrop érkezett, aki könnyen passzolt a hálóba.

A másik kapuban Joel Pereira elképesztõ védéssel tartotta meg csapata vezetését, majd 11 perccel a mérkõzés vége elõtt Wilson a kapus mellett elvitte a labdát és gurított az õrízetlenül hagyott kapuba, kétgólosra növelve az elõnyt.

Már csak két perc volt a rendes játékidõbõl, amikor Morris megszerezte csapata és maga második gólját, ezzel izgalmas végjátékot létrehozva az amúgy is szórakoztató találkozón.


U18 Premier League
Manchester United 3-2 Norwich City
AON Training Complex

United: J Pereira - Evans, Ioannou, McConnell, Barber - Harrop, Goss, Willock, Redmond - Fletcher(Croskery 73.), Wilson
Nem hazsnált cserék: O'Hara, Rashford, Reid, Kehinde.

Gólszerzõ: Wilson 29', 79', Harrop 65' illetve Morris 31', 88'
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!