Paul Scholes interjú

A United legendája és egyben a MUTV szakértõje, Paddy Crerand készített interjút Paul Scholesszal sajátos kérdezési stílusában....


Paddy Crerand: Paul, minden szurkoló ezt kérdezné tõled: ki érti a becsúszó szereléseidet? Te vagy a világ legrosszabbul szerelõ játékosa. Nem szokott kitérni erre a Fõnök?

Paul Scholes: [Nevet] Minden mérkõzés elõtt odaszól, hogy 'figyelj a szerelésekre'.

 

PC: Milyen volt életedben elõször pályára lépni a Unitedben?

PS: A Port Vale ellen játszottunk idegenben és a mérkõzés elõtt rengeteget beszéltek arról, hogy a menedzser pihenteti legjobbjait és a fiatalok kapnak lehetõséget a Ligakupában. Ismertem mindegyik társamat, hiszen velük együtt nõttem fel, így ez elég nagy segítségemre volt abban, hogy jól teljesítsek.

 

 

 

 

PC: Mi a helyzet a 99-es Bajnokok Ligája-döntõvel - nagyon fájó érzés lehetett...

PS: Nagyon kiábrándító érzés volt, hogy a döntõben nem léphettem pályára, fõleg annak fényében, ahogy az odáig vezetõ úton szinte minden meccsen játszottam. De számomra a legfontosabb dolog az volt, hogy nyertünk.

 

PC: Akkortájt biztos elgondolkodtál azon, vajon lesz-e még lehetõséged, hogy újra BL-döntõben szerepelj. Amikor Denis Law 68'-ban nem játszott a döntõben, nem akarta elfogadni az aranyérmét. Hasonlóan éreztél te is?

PS: Igen, Roy és Én is megkaptuk a gyõzteseknek járó aranyérmet, de nem igazán jelent sokat egyikünk számára se, hiszen nem lehettünk részesei a döntõnek. Játszanod kell a döntõben, hogy kiérdemeld az érmet, nekem ez a véleményem. Az egész sorozat legnagyobb mérkõzése, és a pályán, de legalább a padon kell lenned, hogy megérdemelten vehesd át az érdemedet.

 

PC: Manapság a játékosok jobban képesek elnyújtani karrierüket és sokáig játszani. Te meddig tervezed még, hogy játszol?

PS: Még nem hoztam semmilyen döntést ezzel kapcsolatban, de múlt év karácsonyakor több mint eltökélt voltam azt illetõen, hogy befejezem pályafutásomat, és a 2010/2011-es szezonban már nem lépek pályára, mivel nagyon nem ment a játék. Szerencsére a dolgok jóra fordultak a szezon végére. Jól kell játszani ahhoz, hogy valaki a csapatba kerüljön. Mindig is magasra tettem magamnak a lécet, mert azt akarom érezni, hogy hozzá tudok tenni valamit a csapat sikeréhez. Ha ezt már nem vagyok képes megtenni, akkor jött el az a pont, amikor már nincs helyen itt többé.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!